Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client exalion zmiana logowania i wyboru postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć posiadam clienta exaliona (wersja z ruchomym ekranem logowania) i mam taki problem bo wygląda to bardzo kiepsko dlatego chcem zmienić to na standardowe tak jak kiedyś na globalu macie jakieś dobre rady ? :p

Opublikowano

Nie jestem pewny, bo nie zajmuję się kodowaniem ale chyba powinno pomóc Ci podmiana tych plików z jakiegoś innego clienta. ;P

locale_pl\locale\pl\ui\loginwindow.py
root\intrologin.py

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

I co związku z tym, że masz hamachi?W intrologin wpisujesz tam bo z tego pliku, żeby się połaczyć łapie interface, a serverinfo.py w zwykłym kliencie bez interfacu.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

zaraz to chyba wszytko sprawdze miałem dać clienta do kodowania ale jak sie dowiedziałem że 140zł to mi ochota przeszła xD

Gość Lajk™
Opublikowano

intrologin, introselect, introempire, introcreate < - root

loginwindow, selectcharacterwindow, selectempirewindow, createcharacterwindow < - locale

Opublikowano

Zamieniłem wszystkie pliki ale błąd podczas łączenia z serwerem :/

Edit zostawiłem tylko intrologin reszte plików z innego clienta wybieranie postaci czy królestwa działa tak jak chciałem zostało tylko logowanie ale buttony są w intrologin :/

Opublikowano

Jest to serwer hamachi tak ? to wiec jak nie masz zamiaru robić jakiegoś większego serwera to po co ci to ?

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

A po co mi na początku dedyk czy nawet vps ? Nie chcem wydawać kasy hamachi darmowe i nie potrzeba dostępu do internetu :)

Gość Lajk™
Opublikowano

Jest to serwer hamachi tak ? to wiec jak nie masz zamiaru robić jakiegoś większego serwera to po co ci to ?

Dobrze jest się nauczyć czegoś robiąc na hamachi, jak umiejętności większe to się startuje z dedykiem ;)

Edit zostawiłem tylko intrologin reszte plików z innego clienta wybieranie postaci czy królestwa działa tak jak chciałem zostało tylko logowanie ale buttony są w intrologin :/

Logowanie z PL'a ? Jeśli tak to sprawdź serverinfo.

Opublikowano

Pla nie biore bo root zabezpieczone :p brałem z innego exaliona. U mnie jest tak że musze mieć ip normalne w serwerinfo i intrologin 100

Opublikowano

Dobrze jest się nauczyć czegoś robiąc na hamachi, jak umiejętności większe to się startuje z dedykiem ;)

Logowanie z PL'a ? Jeśli tak to sprawdź serverinfo.
Wiem wiem :)

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...