Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kidmod][Metin2]Gm Gamemenel

GM GameMenel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zostać KidModem Działu Metin2

Troche o mnie:

Imię:Przemek

Miejscowość:Świętokrzyskie>Sandomierz>Mściów

Osiągnięcia w Metin2 i innych grach Supportu:

Zaczeło się od Metin'a serwer 17.Elares Postać Sura BM wbilem 11lvl(miałem wtedy 11lat i troche niedoświadczony byłem) i po kilku dniach znudziła mi się zrobiłem nową postać też Sura BM i wibłem 15lvl stałem się tam agresywny więc zrobiłem nową postać Sura WP 26lvl potem on mi się znudził więc zrobiłem ninje 28lvl miałem potem był woj 23lvl mental i przestałem grać... W końcu zaczołem grać na privach grałem na privie u867 nabiłem tam na 3postaciach 76lvl i priv po miesiącu stał się OFF .. Zaczołem grać w 4Story wbiłem RMC 21lvl potem zrobiłem sobie Łucznika 31lvl i nagle ban za hacki(przestałem grać w gry)....... Zaczołem robić privy.. już jak miałem 14lat... zrobiłem priva... potem mi się posul to go zostawiłem i zajołem się znowu Metinem PL'em ninja 33lvl łucznik potem zrobiłem nową postać woja wibłem na nim 58lvl i wróciłem do robienia privów... w wieku już 17lat zaczołem znowu grać na pirvach ale mnie to znudziło i wziołem się za pisanie tutów(bo dowiedziałem się o MPC)... i robienia privów.... To na tyle...

Co zrobiłbym dla Forum?

Bym pomagał innym moderatorom w dziale Metin2.....

Moje Warny...

Dostałem warna za brak skanu (odrazu mówie czasami VirusTotal mi działa czasami nie)

I to na tyle jeśli o czymś zapomniałem opisać czegoś to mi napiszcie....

reymysterio-sygnatura-psdcopy.png?t=1258734964
  • Dodaj nową pozycję...