Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komisja wojskowa - papiery

Andryw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, pojawiają się tutaj ostatnio bzdurne pytania o komisje :D

Ja też mam i chce spytać o jedną rzecz, a mianowicie papiery.

Na wezwaniu mam napisane, że zdjęcie 3cm x 4cm. Czy można wziąć zdjęcie takie jak do dowodu czyli 3.5 x 4.5 czy trzeba dokładnie takie jak podano? Mam napisane, że info o wykształceniu to muszę brać jakieś świadectwo/zaświadczenie ze szkoły?

Pozdrawiam

Opublikowano

zaświadczenie ze szkoły musisz wziąć

zdjęcie może być nikt nie będzie Cię bił za 0,5cm

no właśnie nie wiem z tym zdjęciem bo przecież jak wkleją trochę za duże to co to te 0,5cm...

a zaświadczenie ze szkoły obowiązkowo? jeśli tak to jakie - co mam powiedzieć w sekretariacie?

Opublikowano

zaświadczenie ze szkoły musisz wziąć

zdjęcie może być nikt nie będzie Cię bił za 0,5cm

no właśnie nie wiem z tym zdjęciem bo przecież jak wkleją trochę za duże to co to te 0,5cm...

a zaświadczenie ze szkoły obowiązkowo? jeśli tak to jakie - co mam powiedzieć w sekretariacie?

Zdjęcie przycinają jak masz za duże :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zaświadczenie, podejdź do sekretariatu i poproś o dokument potwierdzający pobieranie nauki z twojej strony.

Taki dokument zawiera twoje imię i nazwisko, klasę w której się znajdujesz oraz pieczęć szkoły wraz z podpisem osoby upoważnionej, którą jest sekretarz bądź sekretarka.

Dodatkowo zapisuje się bodajże adnotacje do czego zostanie przeznaczony dokument, więc możesz poprosić o dopisek "Komisja Wojskowa".

1980497.jpeg
Opublikowano

Zdjecie moze byc to samo co do legitymacji/dowodu. A zaświadczenie ze szkoły powinieneś dostać od wychowawcy/w sekretariacie

Opublikowano

Ja brałem zaświadczenie ale nie trzeba było.. wystarczy że będziesz wiedzieć co i jak..

Jeśli podałem kiedyś błędną nazwe szkoły to mogę mieć jakiś przypał albo coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...