Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za fishbota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Czy bany za fishbota są nadawane automatycznie np jak ktoś łowi 2h non stop czy nie?
Jak uniknąć bana? Gram na PLu

Z góry dzięki za rady

Pomóż innym, nie bądź obojętny ! Jedno kliknięcie a tak wiele może.

1420669638.png

Opublikowano

GM przylatuje do Ciebie i pisze. Ja np. miałem taką sytuację że postawilem fishbota ale siedziałem na kompie tylko przeglądałem neta. No i za jakis czas sprawdziłem metka a tu GM do mnie pisał z 10 wiadomości, odpisałem mu szybko no i sie pytał w jakiego potwora się przemienił obok mnie, no to mu naściemniałem że nie widziałem, poza tym dopiero zaczalem gre w metina i nie znam jeszcze nazw xD Powiedziałem mu też że siedzę na necie i co jakiś czas tylko łowie, no i napisał mi, "ok, to udanych łowów", zrobiłem przerwe z 5 min i potem znowu postawilem botki(wiem, głupi ja ale już mnie to niezbyt obchodziło ;p ), po 30 min dostalem bany na 3 konta, nawet na te które nie byłem zalogowany, wystarczyło że logowałem się na nie z mojego ip np. wczoraj. Także nie polecam takiego sposobu zarobku, lepiej już sobie postawić m2bob gdzieś żeby coś dropił, dużo mniejsza szansa na bana.

Opublikowano

M2bob jest najlepszym rozwiazaniem o ile siedzisz na kompie.Bo oni pisza na glownym czacie i czesto jak podbijaja to na niewidoku

/niereg. sygna

Opublikowano

Czas tu nie gra roli, tylko GM. Ogólnie to jak łowisz na fb to polecam boty zakładać na 1 e-mailu. Wtedy dostaniesz bana na 2 tyg. Bo automatycznie blokują wszystkie konta z tym e-mailem. Natomiast jak założysz na 1 e-mail osobno na konto to dostaniesz wtedy perma. Taki mały tip :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...