Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Pegazusa - Pytania

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zakupić pegazusa. Wiem, że na aledrogo są Pegazy po 30 zł, lecz zależy mi na czymś co pochodzi dłużej niż tydzień. Orientuje się ktoś ile kosztuje oryginalny? Chociaż wolałbym kupić dobrego "nowego" Pegazusa. Polecacie jakąs strone aby kupić kartidże, nie takie 9999in1 tylko coś dobrego. Ostatnie pytanie to czy na takiej "lepszej" podróbce zadziała "stary" kartidż?

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

@CiasteczkoMen

Wiadomo oryginalnej nówki już nie kupię. Polecasz jakąś podróbkę/używke aby troche pochodzil. Do takiej podróby podejdą stare kartidże?

Opublikowano

@CiasteczkoMen

Dzięki, myślisz że pochodzi on pare miesięcy? Nie widze tam miejsca na kartidż, czyżby był pod tym czerwonym? Jeszcze małe pytanko to prawda, iż na Pegaza jest Pokemon Fire Red?

Opublikowano

@CiasteczkoMen
Dzięki za pomoc. ;) EDIT: A czy to prawda, że te "zamienniki" pegaza się grzeją, mogą spalić chałupe? :D
Edit#2: Orientuje się ktoś czy znajde gdzieś Fire Red na Pegaza? Szukam i szukam, lecz wydaje mi się, że ich nie ma. Mylę się?

Opublikowano

Zapytam tak, ile masz kasy? Pegasa to juz nie bardzo, bo oryginalny (ktory sam w sobie byl podroba) jest rzadszy niz jego pierwowzor czyli SNES czy tam NES (czy famicom, a idz mi :P) Do czego ogolnie zmierzam? Nie namawiam Cie do kupna rzadnego z tych sprzetow, jesli chcesz pograc, a nie jako tako tez w celach kolekcjonerskich, polecam takie maszynki jak retron 4 itp.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Zapytam tak, ile masz kasy? Pegasa to juz nie bardzo, bo oryginalny (ktory sam w sobie byl podroba) jest rzadszy niz jego pierwowzor czyli SNES czy tam NES (czy famicom, a idz mi :P) Do czego ogolnie zmierzam? Nie namawiam Cie do kupna rzadnego z tych sprzetow, jesli chcesz pograc, a nie jako tako tez w celach kolekcjonerskich, polecam takie maszynki jak retron 4 itp.

Powiem tak nie zależy mi na aspekcie kolekcjonerskim, chciałbym powrócić  do czasów dzieciństwa i zatopić się w Mario na kineskopie, czy innym klasyku. Retron 4/5? Nie słyszałem nigdy o tym, tak patrzę i nie mogę wyspekulować one normalnie działają na kartidże? Na dodatek pad mają troszkę dziwny, bowiem nie widzę tam A-B. Czyli radzisz mi abym zakupił tego "Retrona Piątke"?. Znajdę go tylko na Amazon/Ebay?

Edit: Na Ebay jest po 500-1000 zł ;_;

Opublikowano

Powiem tak nie zależy mi na aspekcie kolekcjonerskim, chciałbym powrócić  do czasów dzieciństwa i zatopić się w Mario na kineskopie, czy innym klasyku. Retron 4/5? Nie słyszałem nigdy o tym, tak patrzę i nie mogę wyspekulować one normalnie działają na kartidże? Na dodatek pad mają troszkę dziwny, bowiem nie widzę tam A-B. Czyli radzisz mi abym zakupił tego "Retrona Piątke"?. Znajdę go tylko na Amazon/Ebay?

Arhn.eu chyba zrobilo o nim jakis artykul, poogladaj, kosztuje, ale warto no i nie bedziesz piratkiem jakims

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Arhn.eu chyba zrobilo o nim jakis artykul, poogladaj, kosztuje, ale warto no i nie bedziesz piratkiem jakims

Dzięki za info, ale jak na razie nie zamierzam wydawać aż 400-500 zł :D Myślałem nad max 100-120.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...