Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem po Just AION

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem Just Aion ale nie zadziałało więc usunąłem. Teraz jak włączam AIONa pokazuje się to prostokątne okienko małe z napisem "Just Aion" a okienko po lewej stronie z aktualnościami przy logowaniu w grze tzn . przerwy technicznej itp. Jest z Just Aion. Jak naprawić? Odzyskiwanie plików nie działa

Opublikowano

Pobrałem Just Aion ale nie zadziałało więc usunąłem. Teraz jak włączam AIONa pokazuje się to prostokątne okienko małe z napisem "Just Aion" a okienko po lewej stronie z aktualnościami przy logowaniu w grze tzn . przerwy technicznej itp. Jest z Just Aion. Jak naprawić? Odzyskiwanie plików nie działa

Pobierz launchera od Just Aiona nw czy to instalacja czy archiwum zip ale zainstaluj / wypakuj to do osobnego pustego folderu. Wtedy będziesz miał w folderze wszystkie pliki które zostały zmodyfikowany w twoim głównym aionie czyli listę plików do wywalenia :) więc wystarczy że z folderu gdzie masz aiona wywalisz te wszystkie pliki które są w tym folderze potem odpalasz launchera dajesz opcje sprawdzania plików laumcher sam pobierze sobie brakujące pliki i powinno wszystko działać :)

Opublikowano

Jeszcze mam pytania:

1. Jak taki słabo umiejętny człowiek w C++ jak ja może założyć i pograć sobie solo na 4.9 wersji :D? Bylbym naprawde bardzo bardzo wdzieczny

2. Gdzie sa ofiary podboju do misji na set deaveniona (wiem ze w ingii ale znajdowalem jedynie ukryte ofiary podboju :/)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...