Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IEM 2016 E-TICKET PYTANKO ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko, chce kupic e-ticklety ale boje sie ze mnie oszuka ktos, jest taka szansa ze on wejdzie np pierwszy i mnie oszuka? jak wgl wygladaja te e tickety jak to wyglada pierwszy raz mam z tym stycznosc, dzieki za pomoc! :)

Bez-nazwy_sqxsspp.png
Opublikowano

Jeżeli zamierzasz kupić e-ticket od oficjalnego partnera eventu IEM, bez problemu możesz przeprowadzić transakcje. Zawsze masz potwierdzenie przelewu jako dowód wpłaty.

W przypadku stron komercyjnych lub aukcji w serwisach typu allegro, musisz czytać uważnie warunki zakupu. Zawsze przysługuje Ci reklamacja produktu, lecz nie wiem jak to się ma do biletów terminowych.

1980497.jpeg
Opublikowano

Jeżeli kupowałeś bilet osobiście to wątpię, że ktoś mógłby Cię oszukać. Oczywiście mówimy o przypadku, gdzie obok siebie masz jakieś towarzyszące osoby. 

Lewe kupowanie biletów o późnych porach, zwiększa ryzyko natrafienia na złodzieja, który tylko chcę wyłudzić od Ciebie pieniądze.

1980497.jpeg
Opublikowano

Bardziej bym się zastanawiał, czy zakupiony bilet jest autentyczny. Podczas takiego eventu jakim jest IEM, łatwo natrafić na oszusta z biletami.

1980497.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...