Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno TV do 3tys zł

Grzesyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Poszukuje tv do 3k i sam nie wiem co wybrac, Jezeli ktos z was sie zna poprosilbym o dobra porade. Wymogow nie mam zbyt duzych chcialbym aby wielkosc byla 48-50'' i nie wiem czy warto pchac sie w UHD, czy jednak nie. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? TV bedzie podpiety pod NC+, oraz Xbox'a One, w przyszlosci mysle ze bedzie tez mocny komp. Pozdrawiam i czekam na sprzety ktore mozecie polecic! Dodam tylko tez ze zakupu dokonam ze sklepu euro.com.pl takze prosze o linki ztamtego sklepu. Pozdrawiam

Opublikowano

Idź lepiej najpierw do sklepu i oglądnij kilka TV jak się  prezentują na żywo bo na kupno na obrazki i bajerskie opisy z netu już nie jeden się nabrał. 

Potem zamów online , z odbiorem w sklepie będziesz mógł w razie problemów wymienić na inny model 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Byłem w sklepach i w kazdym sprzedawcy mowia co innego wiadomo inna marza. Takze w dalszym ciagu czekam na jakies opinie

Opublikowano

Nie patrz na ceny jakie mówią, patrz na obraz jaki jest i funkcje tv. Jak napisałem nie kupuj w sklepie tylko kup potem online 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...