Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo jak jest z tymi restrictami/permami

xEnghet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wariaty i drogie panienki. Otóż muszę carrować straszną zwierzyne na d4-d5 i strasznie jestem offensive żeby Ci ludzie zrozumieli jaką są kupą życiową i co mają w mózgu. Dostałem restrykcje na 10 gier bodajże wczoraj se zagrałem 10 gierek i nadal sie wkurwiam i zwierzynie udowadniam czym są. To następny będzie perma banik czy co?

Ssik z carrowania zwierzyny
yG2LeUo.jpg
Pozdrawiam @Szymico spoko wariat

Opublikowano

^ Właśnie dostając wiadomość dot restricta, wyzywałem tam typa tylko po polsku i jednak nadal z tej gierki wzieło mnie do tej restrykcji. Więc wyzywanie po PL odpada.

Opublikowano

Nie ma sensu wyzywać ludzi, nic z tym nie osiągniesz. Wyzywaniem nie zrobisz żeby lepiej ci ludzie grali, na odwrót, do tego psujesz innym humor jak i samemu sobie, a dalej stracisz konto, worth? Z tymi restrictami czy banami jest bodajże tak że najpierw lecą na chat, później blokują rankedy, a jak to nie pomoże to permik. Przemyśl czy warto. 

Opublikowano

Tak od razu to permbana nie dostaniesz. ;) Drugi raz pewnie byś dostał karę na większą ilość gier. Permy dostają tylko osoby, które flejmują nonstop i dostają takie blokady cały czas, ogólnie to rzadko słyszy się o permach za tego typu rzeczy. Nie masz się o co martwić.

Opublikowano

Mnie osobiście bierze kuwrica jak jakiś idiota wyzywa. I na pewno nie pomaga to w grze. Lepiej powiedz pozostałym coś konstruktywnego a nie bluzgaj. 

Opublikowano

Wy to jacyś unlucky, ja cisne ile wlezie w każdym języku nawet po albańsku szere mere kurw*y itp a restricta jeszcze nie bylo (pewnie jak bedzie to perm :D).

A co do tematu to raczej bym juz nie wyzywal bo perm blissko.

Opublikowano

Też lubię sb poflejmić. Ze mną było tak, że najpierw te 10 gierek potem jakaś liczba rankedów + chat potem kosmiczna ilość draftów do wygrania(coś 60+-)+ kosmiczna liczba gier na czat.

Opublikowano

Też lubię sb poflejmić. Ze mną było tak, że najpierw te 10 gierek potem jakaś liczba rankedów + chat potem kosmiczna ilość draftów do wygrania(coś 60+-)+ kosmiczna liczba gier na czat.

Dokładnie. Jak masz sam chat restrict to generalnie ma się na to wyjebane, ale jak rankedy ci blokują i musisz wygrać x gier na drafcie wtedy dopiero do ciebie dochodzi że nie było warto... Wiem bo dokonałem tego na własnej skórze, 60 wygranych na drafcie, po tym już nie było żadnego restictu aż do teraz :D

Opublikowano

Jeżeli dostałeś chat restricty i w tym flamujesz i otrzymasz w jednym dniu powyżej 15+ reportów za flame (maja logi więc to sprawdzą), wtedy otrzymujesz bana na 14 dni, a następny na zawsze.
Po banie na 14 dni wystarczy kilka reportów z logami za flame, a już masz perma. Więc najlepiej sie nie odzywać.

Opublikowano

Typowe nie znają się a wypowiadają ale chociaż jedna osoba uratowała honor i napisała jak naprawdę jest like dla kolegi wyżej bo wyprzedził mnie 

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Masz Diamond 4 i dalej sie nie nauczyłeś ? wyzywaj ich po polsku racja nie zrozumieją tego ale musisz im pokazać ze eune to polski server

K***a 3/4 ziomów tam to polaków, a ci co nie z polski i tak zrozumieją polskie wyzwiska wiec wystarczy ze bedziesz napierdalac po polsku to nie dostaniesz perma insta bo tam wykrywa chyba tylko inglisz slowa, a nawet jak nie to pierdol to, dostan chat restricta spamuj 3 kropki na starcie i po problemie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Masz Diamond 4 i dalej sie nie nauczyłeś ? wyzywaj ich po polsku racja nie zrozumieją tego ale musisz im pokazać ze eune to polski server

K***a 3/4 ziomów tam to polaków, a ci co nie z polski i tak zrozumieją polskie wyzwiska wiec wystarczy ze bedziesz napierdalac po polsku to nie dostaniesz perma insta bo tam wykrywa chyba tylko inglisz slowa, a nawet jak nie to pierdol to, dostan chat restricta spamuj 3 kropki na starcie i po problemie.

Nie polecam tak flamować,ja już 3 permbany za takie coś dostałem.

Opublikowano

Kary będą Ci się powiększały za każdym razem. Z tego co pamiętam to jeśli już dochodzi do blokowania konta na dłuższy czas to potem mogą Ci dać perma ale są to pojedyńcze przypadki. Dochodzą do tego poboczne kary jak nie otrzymanie mystery giftu dla każdego oprócz flamer'ów jak pod koniec tamtego sezonu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ja na pierwszym koncie dostalem najpierw 6 ranked restrictow potem na 14 dni i perma,na drugim koncie dostalem na 14 dni i potem perma a na trzecim odrazu perma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...