Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop - wolne ładowanie wszystkiego

Ytrew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwny problem - wszystko w lapku strasznie wolno się ładuje. Cities skylines ładowało się tak długo że wyłączyłem w trakcie, hearthstone się nawet na fonie szybciej uruchamia, lol po skończeniu rundy zanim załaduje ekran z wynikami minie kilka minut. Uruchamianie systemu też zajmuje dobrą chwilę. Dysk HDD już przejechałem cały z HDTUNE i nic, 0 błędów, zdrowy, zapis i odczyt w normie. Po defragmentacji przez jakiś czas (tzn niecały 1 dzień) było wszystko ok a teraz znów chodzi wolno. System to win 10 64 bit (zaktualizowany z 7 - wybrałem czystą instalację), 6 GB ram, 500 GB, GT 520M, i3-2130M. Ja już nie mam pomysłu o co chodzi, ktoś pomoże?

Opublikowano

Sprobuj w ustawieniach uruchamiania powywalac programy ktore sa uruchamiane raze m ze startem systemu ( przyklad taki all player update itp ) sprobuj tez  wgrac starsze sterowniki karty graficznej czasem zdarza sie tak ze nowsze nie zawsze znaczy lepsze:)

Opublikowano

Sprobuj w ustawieniach uruchamiania powywalac programy ktore sa uruchamiane raze m ze startem systemu ( przyklad taki all player update itp ) sprobuj tez  wgrac starsze sterowniki karty graficznej czasem zdarza sie tak ze nowsze nie zawsze znaczy lepsze:)

Nie mam allplayera to po 1. Po 2 gdyby to była wina programów startujących to po załadowaniu powinien już działać normalnie, a tak nie jest. Poza tym oświecisz mnie co ma wspólnego grafika z dyskiem? Nadal czekam na sensowne rozwiązanie problemów. I już wyprzedzając pytania - temperatury w normie (31 stopni).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...