Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EliteMT2 rework

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwe by odnowić elitemt2?Mógłby ktoś zrobić reworka?Bo cholera tęsknie za tym serwerem ;p ( jaki pewnie dużo innych osóB) 

Był on jedyny w swoim rodzaju...ile bym dał by znów na nim zagrać xD

( jaki ze mnie no-life xD) Tak więc prosze jeśli ktoś może niech zrobi rework elitemt2, PROSZĘ !!! :)))))) nie, ja nie prosze, ja błagam :D 

Opublikowano

Teraz administracja elite ma inny serwer o nazwie tanavis aka pandorav2, nikt chyba reworka nie zrobi 

Gość Lajk™
Opublikowano

Niee.. naprawdę. to nie ma sensu bo skończy się jak zawszę ;)

Opublikowano

Elitemt2 to serwer który chodził 5lat 2010-2015 i mimo tego nadal było na nim mnóstwo ludzi, myśle że jeśli powstałby rework to dużo ludzi by wróciło na ten serwer :) 

-A i na serwerze tanavis duża liczba graczy pochodzi z elite :P więc myśle że by wrócili na stary dobry serwer elitemt2 :) 

Opublikowano

Myślę że jak zrobiło by się identyczny serwer jak ELITE bez żadnych zmian tak jak było kiedy padł wiele osób by wróciło do gry ;) To samo Pandora. 

Opublikowano

Teraz administracja elite ma inny serwer o nazwie tanavis aka pandorav2, nikt chyba reworka nie zrobi 

Serio ? słyszałem co innego.

Raczej to zły pomysł, gdyż wiele ludzi grających w ,,Metina,, to teraz ma wymogi są za bardzo rozpieszczeni. prezka by wyglądała tak  ,, O revork Elite.. lee brak nowości,, lub cos w stylu ,,Elite to przeżytek nie zagram,, 

A gdyby powstał to fajnie by było znowu powrócić na takiego metka co nie latają dzieciaki w IS szpaniącym swoim eq. Tam to była cięzka praca by coś osiągnąć ;)

­

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Robiąc rework servera trzeba nadać innowację oraz dobrą reklamę, co wiąże się ze sporymi kosztami myślę że już lepiej postawić nowy server pod nową nazwą wyjdzie taniej i mniej stresu. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Elitemt2 padło tylko i wyłącznie z braku administracji , nie no nie do końca braku do marca jakos 20vt15 był jeden jedyny GM Inverse gdy odszedł działy sie nie fajne rzeczy ...

gdyby został to raczej serwer by stał do dziś .

Robiąc rework servera trzeba nadać innowację oraz dobrą reklamę, co wiąże się ze sporymi kosztami myślę że już lepiej postawić nowy server pod nową nazwą wyjdzie taniej i mniej stresu. ­

Wsadz sobie tą innowacje w Dupsko , ELITE MT2 to był Najlepszy serwer w historii  0 innowacji i też przeżyje :X

"Nieważne gdzie, nawet gdy będziesz sam 

Trzymaj gardę wysoko i po prostu walcz, walcz, walcz ...

Nawet gdy czujesz strach, albo już nie masz sił 

Musisz dotrwać do końca, choćbyś miał tu paść na ryj ."

Opublikowano

Gdyby się ktoś tego podjął na pewno by nie żałował ;) Tylko gdyby potrafił się zająć serwerem i nie zamknął go po miesiącu.

Ludzie uwielbiają grać na takich serwerach, bo już im się znudziły te nowe rzeczy.

Opublikowano

Tęsknie za tym serwerem :(

"Nieważne gdzie, nawet gdy będziesz sam 

Trzymaj gardę wysoko i po prostu walcz, walcz, walcz ...

Nawet gdy czujesz strach, albo już nie masz sił 

Musisz dotrwać do końca, choćbyś miał tu paść na ryj ."

Opublikowano

Gdyby się ktoś tego podjął na pewno by nie żałował ;) Tylko gdyby potrafił się zająć serwerem i nie zamknął go po miesiącu.

Ludzie uwielbiają grać na takich serwerach, bo już im się znudziły te nowe rzeczy.

Również jestem tego zdania :)

Opublikowano

Chcecie elite nie ma sprawy. 

1. Potrzebuje layout strony

2. Dokładny opis itemów, questów(tego było najmniej większość pamiętam) co i jak było na elite.

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Elite był dobrym serwerem, ale kiedyś. Teraz już by nie przyszło grać tyle samo osób, bo każdy oczekuje coraz więcej nowości. 

Opublikowano

Nie wiedzę sensu robić reworków starych serwerów. Ludzie tam grali przez kilka lat bo mieli eq, ekipe i osiągnięcia, komu chciałoby się od nowa do tego wszystkiego dochodzić? Zagrałby ktoś na pewno, lecz wiedz, że to już nie będzie to samo Elite :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Powiem ci ze bylo glowsowanie o rework 2-3 dni temu :D

Opublikowano

Cześć,

Przedstawiam oficjalne oświadczenie dotyczące serwera EliteMT2.
W zeszłym roku serwer został zamknięty. Minął rok. W tym czasie powstała reaktywacja bliźniaczego serwera (PandoraMT2), która zostałą przyjęta pozytywnie. Postanowiliśmy tym samym spróbować reaktywować serwer EliteMT2.

Pod względem technicznym serwer postawiony będzie PRAWIE 1:1 w stosunku do poprzedniej edycji.
Dodatkowo pliki zostaną przeniesione na SRC, blokując tym samym wszystkie dostępne hacki i boty. 

Od strony organizacyjnej nastąpi znacząca zmiana, mam nadzieje również na plus. Jestem nowym adminem, pozostaje w stałym kontakcie ze starym wlaścicielem. Samodzielnie odpowiadam za reaktywację mając pełną zgodę i wszystkie oryginalne pliki.

Temat oczywiście zostawiam otwarty. To czy projekt ruszy, zależy od Was i Waszego zainteresowania. Chcemy uzbierać odpowiednią ilość graczy i dopiero wystartować, dlatego też zapraszamy do like fb: https://www.facebook.com/EliteMT2.org/

Ps. Na forum działają stare konta, forum zostało też oczyszczone.

Forum Elitemt2.org

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Elitemt2 padło tylko i wyłącznie z braku administracji , nie no nie do końca braku do marca jakos 20vt15 był jeden jedyny GM Inverse gdy odszedł działy sie nie fajne rzeczy ...

gdyby został to raczej serwer by stał do dziś .

Wsadz sobie tą innowacje w Dupsko , ELITE MT2 to był Najlepszy serwer w historii  0 innowacji i też przeżyje :X

Słowo klucz "inniwacja" właśnie to zabija globala i privy które wyglądają jak bajka dla 7 letnich dzieci. Nie będę dalej się rozpisywał kumaci wiedzą o co chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...