Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi znających się na rzeczy do pomocy przy tworzeniu serwera.

Halk6000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Ci co chcą na serwerze pomóc.

Zapraszam !

wszystko w budowie jeszcze poniżej zamieszczam 

- wymagania wiekowe 14 +  ( potwierdzone przez testy mojego pomysłu)

- serwer w budowie więc jeszcze nie ma na nim nic są po wgrywane pluginy i mody

- z niektórymi pluginami i modami przydała by się dodatkowa konfiguracja  

- tak więc postanowiłem wdrążyć 2 rangi

(a) TechP - odpowiadał by za pluginy odpowiadał by za funkcjonalność i sprawną instalacje pluginów

(B) TechM - odpowiadał by za mody . do obowiązków należy badać co wywołuje bagi na serwerze i blokować tego craftingi

- ci co ładnie budują będą musieli zdać examin w postaci przebicia lub udobruchania mojego kolegi w zbudowaniu czegoś .

podlegać będą bezpośrednio pod niego , jeśli się wam Uda dostaniecie range (Bob_Ekipa)

- ci co chcą się zajmować np. konfiguracją działek czy wysp dostaną adekwatne rangi do tych spraw .

- jest też rekrutacja na rangi same nazwy musi być ich dużo osobiście zajmę się konfiguracją kitów i co możecie tam na nich robić .

- na serwerze modów jest 79 ale rozszerzają się do 89 pluginy jeszcze w rozsypce .

to tyle ogłoszeń dzięki za uwagę . pisać na pw

mój skype adrian.peska.9 zdjęcie czarnobiałe z anime

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...