Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o serwer

Palandril

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym napisać ten post w innym dziale bo widziałem odpowiedni do tego temat lecz jest zamknięty i jestem zmuszony napisać tu, z góry za to przepraszam.

Szukam serwera:

-Survival

-PVP

-Moby

-Gildie ( teren gildii musi mieć co najmniej 100x100)

-Bez działek

-Drop ze stone lecz bardzo mały ( np diaxy 0,2% emeraldy 0,1% itp) oczywiście dropić ze stone mają tylko żelazo, złoto diaxy, emeraldy red proszek i ewentualnie lazuryt. Lub bez dropu ze stone.

-Mały spawn ( spawn po którym nie biega sie 5 min szukając wyjścia by wyskoczyć na dziewicze tereny jak to w większości serwerów).

Grałem kiedyś na takim serwerze i bardzo miło tę gre wspominam jednak było to dawno i nie pamiętam jego nazwy ( o ile jeszcze w ogóle stoi).

Chodzi mi o PRAWDZIWY Survival. Jak można nazywać serwery survival skoro na spawnie jest teraz wszystko, expiarki, darmowe jedzienie, enchant itp. Survival - przetrwanie. Jak można mówić o grze w przetrwanie jak mamy wszystko podane na tacy? 90% serwerów które oferują się jako survival właśnie takie jest. Można powiedzieć że chodzi mi o surowy serwer survivalowy tak jak byśmy grali solo tylko że z gildiami.

Jeśli ktoś zna serwer o przybliżonych parametrach to prosił bym o info. Z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...