Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o VAC ban

Shoutii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, około tydzień temu dostałem "vac bana" nie posiadam cheatów do CS GO lecz posiadałem cheaty do cs 1.6 (cs 1.6 nie posiadam na steamie) lecz one i tak nie działały i w dodatku sformatowałem dysk.Po 3 - 4 dniach vac ban zniknął z mojego konta steam i w dodatku "Status vac w dobrym stanie" wchodze do cs a tam "Twoje konto ma permanentny status niezaufanego" napisałem już do supportu ale czekam już 4 dzień i nic.Czy to zniknie? co to w ogóle jest? z góry dziękuje.

Opublikowano

Untrusted
Blokada ta jest przyznawana przeważnie za nieaktualne wspomagacze używające starych adresów pamięci. Źle działającego aimbota, najczęściej jest to błąd programisty. Używanie niektórych funkcji za które możemy dostać taką blokadę np. Spinbot, NoSpread
Blokada ta przeważnie przemieni się na VACa jeżeli były używane wykrywalne wspomagacze.
Wystarczy od 5-20 minut gry na źle zrobionym wspomagaczu aby otrzymać taką blokadę.
Blokada jest przyznawana automatycznie.
Po otrzymani takiej blokady w grze widzimy prostokąt z napisem "Globalna Kara Czasowa" na czerwonym tle z opisem
"To konto ma permanentny status niezaufanego"

"Zazwyczaj to jest jak valve skanuje kompa i znajdzie jakiegoś starego hacka, ale nie wiedzą czy to jest do cs go czy do innej gry, więc możliwe że poleci vac ban, albo zniknie zobaczysz za kilka dni może mniej może więcej."

To znalazłem w necie.

175391455323056340908.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...