Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry FPP

KonQbenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów,

mam nadzieję, że któryś z Was słyszał o takiej grze FPP jak America's Army.

Jestem fanem tej gry, w szczególności drugiej edycji tego tytułu.

I tutaj nasuwa się moja prośba do Was. Czy znacie może jakąś grę podobną do wyżej opisanej nastawioną na grę multiplayer ?

Przeglądałem internet w poszukiwaniach, lecz żadna opinia "fachowca" nie może się równać z opinią "zwykłych" wyjadaczy, fanów gier FPP.

Dodam, że chodzi o strzelankę TAKTYCZNĄ (America's Army taką była).

Próbowałem różnych tytułów tj. Battlefield 3/4, Bad Company 2.

Niestety mój gust pozostał przy AA 2 : D. Szkoda, że najnowsza odsłona tej gry została "skaszaniona" ; /.

Prosiłbym o różne tytuły najlepiej od osób, które miały styczność z americasem. 10-ty się już zbliża, wypłata wpadnie i zakupił bym coś konkretnego,

oczywiście darmowe gry też wchodzą w rachubę hehe. Tylko, żeby mój dziadek gtx 670 pociągnął te tytuły : D

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Arma 3

Jeśli jeszcze w nią nie grałeś, to zdecydowanie polecam.

To gra nastawiona na realizm, tutaj nie doświadczysz rozgrywki jak w BF lub CoD, jest zdecydowanie trudniej.

Trybów gry i modów jest od groma i każdy znajdzie coś dla siebie.

Opublikowano

Arma 3 to najlepszy symulator pola walki w jaki grałem! 

ALE - tak jak symulator coś tam zazwyczaj musi się nie podobać :)

Mnie jedyne co nie przypadło w Armie do gustu to takie, straszne machinalne poruszanie się, ale wiesz, wszystko inne jest... dopracowane tak jak w żadnej innej grze :)

Jeśli lubisz realistyczne strzelaniny to serdecznie polecam :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Jeszcze mam tylko pytania odnośnie:

1. Czy w Armie wszystkie mapy są w terenie, czy także w budynkach. Osobiście wolę w środowisku zabudowanym, nie ma camperskich snajperów hehe.

2. Gra ma już parę lat. Serwery puste ? Czy jeszcze spora rzesza gra ? Nie chciałbym po zakupie przekonać się o tym, że uczęszczane są przykłądowo 3 / 4 serwery, a reszta pusta.

Z góry dzięki za odpowiedzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Gra ma bazowo dwie mapy, Stratis i Altis.

Pierwsza to mała wysepka, niemal z całości zalesiona z niewielką ilością zabudowań.

Altis to już znacznie większa wyspa z licznymi miastami i zabudowaniami.

Oprócz tego są jeszcze dziesiątki innych map stworzonych przez społeczność.

2. Wręcz przeciwnie! W Armę 3 gra dziesiątki tysięcy graczy, jest bardzo popularna. Twórcy cały czas rozwijają grą i nie zanosi się na to, by jej popularność miała zmaleć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...