Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syberia v2 które wybrać, czym się różnią oprócz ceny?

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , bo chciałbym se je kupić ale widze że są rózne kolry jakies wersje rózne chyba:P a cenowo są od 200zł do 400! i nie wiem czym one się różnią bo wszystkie tak samo wyglądają tylko kolor inny , zielone są najtansze z tego co widzę? może mi ktoś napisać czym one się różnią  od siebie? i które będą najlepszym wyborem?

Opublikowano

Żadne nie są dobrym wyborem, słuchawki słabe.

aha, to czemu każdy je poleca..... to poleć jakieś do 250 złotych,  polec najlepiej do słuchania muzyki jedne i 2 do grania z mikrofonem.

Opublikowano

aha, to czemu każdy je poleca..... to poleć jakieś do 250 złotych,  polec najlepiej do słuchania muzyki jedne i 2 do grania z mikrofonem.

W sensie, że jedne 250 i drugie 250? Czy łącznie do 250?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

W sensie, że jedne 250 i drugie 250? Czy łącznie do 250?

podaj 2 rózne słuchawki które polecasz jedne do słuchania muzyki drugie grania z mikrofonem do 250 (1-250zł, 2-250zł) chciałem syberia v2 kupić bo polecają a chce mieć słuchawki do grania i słuchania muzyki aktualnie mam bloodyg501

Opublikowano

Za tą kasę to kupiłbym Hyperx Cloud i kartę typu Aim SC8000 albo Prodigy Cube.

HyperX Cloud - świetne słuchawki, są to rebrandowane Takstar Pro80 a więc mamy do czynienia z prawdziwym sprzętem mimo gamingowej marki. Bardzo dobry dźwięk oraz wysoki poziom komfortu. Koniecznie pierwsza odsłona

http://www.morele.net/sluchawki-hyperx-hx-cloud-black-khx-h3cl-wr-636654/

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Za tą kasę to kupiłbym Hyperx Cloud i kartę typu Aim SC8000 albo Prodigy Cube.

HyperX Cloud - świetne słuchawki, są to rebrandowane Takstar Pro80 a więc mamy do czynienia z prawdziwym sprzętem mimo gamingowej marki. Bardzo dobry dźwięk oraz wysoki poziom komfortu. Koniecznie pierwsza odsłona

http://www.morele.net/sluchawki-hyperx-hx-cloud-black-khx-h3cl-wr-636654/

ja mam tylko 250złotych do wydania , nie ma jakiś fajnych z włąsną kartą dzwiękową?

Opublikowano

Nie. Dołóż te 20zł i kup te Cloudy.

Okej, jeśli możesz mi jeszcze napisać czy zobacze róznice między nimi  a tymi co mam czyli bloody g501? 

i czy bez karty dzwiękowej bedą się nadawały do użytku?

Opublikowano

Okej, jeśli możesz mi jeszcze napisać czy zobacze róznice między nimi  a tymi co mam czyli bloody g501? 

1. tak

2. tak 

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

1. tak

2. tak 

ok, kupiłem je i spisują się dobrze ale nie wiem czy lepiej od bloody.? basy mają lepsze, nie ma oprogramowania do tych słuchawek? na wyższych głośnościach niewyraznie słucha sie piosenki tak mis ie wydaje ? ale to wina pewnie zintegrowanej karty dzwiękowej??? może mi ktoś jeszcze napisać co daje ta przejściówka? http://img10.nokaut.pl/p-5c-c1-5cc1ac3f1b3c4af565f16059889cdcdb250x250/audio-przejsciowka-vivanco-41111-2x-zlacze-meskie-jack-35-mm-1x-zlacze-zenskie-jack-35-mm-czarny-rodzaj-zlacza-proste.jpg bo nie wiem do czego ona służy, a i jeszcze minusem jest to bo przy podgłaśnianiu na systemie nie zmienia wartości liczb tylko trzeba ustawić 100 na windowsie a potem kółkiem jeszcze osobno ustawiać se , dla mnie jest to minus bo na bloody miałem to scalone tak ze sobą że kreciłem kólkiem i normalnie w dzwięku % chodziły, to tylko taka moja uwaga .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...