Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nic ciekawego mi nie dropi?

HexiPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dostałem już 2dropy jakiś skinów które są szare po kilka centów, kilka skrzynek itp.

Zwróciło mi się dopiero 1,78centów ( nawet mniej bo jak sprzedam all skiny to prowizja ) a już dostałem 2dropy skinów. Nic ciekawego jakiś well-worn oraz field tested.

Czy jest jakaś szansa że dostanę coś droższego? Jakaś broń tygodniowa która jest droższa na steam np ta cz-75 fioletowa bodajże z kolekcji cobblestone po 20euro?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gram w GO 3 lata  szansa ze dostaniesz coś droższego zawsze jest ale nie licz na cuda. Ja dotąd przez te 3 lata najdroższa rzecz jaką dropłem nie licząc skrzynek to skin za 1 euro oczywiście jak masz operacje to większe szanse ze coś dobrego ci wypadnie.

49yxrs.png

Opublikowano

Zalezy od szczęścia, mi przez 2 lata gry nie dropilo nic powyzej 0,50. A potem dostałem 2dropy tydzień po tygodniu oba warte ~30e. Nie zwracaj na ten drop uwagi aż pewnego dnia mile Cie to zsskoczy.

Opublikowano

Zwyczajnie masz pecha. Najdroższy skin jaki kiedyś dostałem to za 3 euro, a gram rok. Szansa na coś wartościowego jest bardzo mała, przeważnie są to skiny warte kilka centów. Najlepiej to dostać nową skrzynkę i od razu ją sprzedać, wtedy zazwyczaj zwraca się cała operacja.

Opublikowano

a najlepsze jest to że dropią mi skiny z operacji cobblestone gdzie jest smocza wiedza bądź meduzy :)

można wiedzieć do kiedy dropią skiny i do kiedy jest ta operacja?

Opublikowano

motorolas skąd wiesz, że operacja się kończy 17 czerwca? Bo gdyby tak było, to do 17 czerwca mamy szanse na 12+- dropów z operacji.

Mi też nic nie dropi fajnego- nie mam szczęścia i się z tym pogodziłem.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Tak jak wszyscy pisali wszystko zależy od szczęścia raz dropnie Ci np AWP Sun in Leo, a raz Dual berety śniedź. Módl się do Gaben'a może pomoże xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...