Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS 2 MP nie uruchamia się

faffaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po zainstalowaniu MultiPlayer do ets 2 nie włącza sie mp

Jakieś propozycje ?

Wyświetla się jakiś komunikat? Spróbuj uruchomić w trybie zgodności, lub jako admin, mnie też się nie chciał odpalić, druga metoda pomogła

Opublikowano

Masz 64 bitową wersje systemu? MP od niedawna nie wspiera już systemów 32bit.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Posiadasz jakieś mody ? Jeżeli tak to spróbuj je wyłączyć i zobaczyć czy działa.

Ja kiedyś miałem pewną modyfikację która po włączeniu ETS 2 mp wywalała brak odpowiedzi.

76561198151853599.png
Opublikowano

Odpal, menadrzera urzadzen daj go gdzies z boku tak bys zobaczyl czy wyskoczy proces gry EST2 czy w ogole ten proces sie nie pojawi.

Moze tak byc, ze z steam miales spadek downloadu i nie pobralo jakiegos pliku dlatego sie nie uruchamia.

W folderze powinnien byc jakis plik .txt typu errorlog, client log, przejrzyj te pliki .txt a w nich powinien byc opisany problem.

Pierwsze co mi na mysl przychodzi to sterowniki, net framework, microsoft visual c++ od 2008 do 2014 i te starsze i nowsze (wszystkie wersje), direct X. Moze tez kolidowac service pack, lub sprobuj z crackiem moze gra sie odpali (rozwiazanie na chwile) Poszukaj tez na google, moze trzeba zmienic ustawienia steam by poprawnie funkcjonowalo. Dam przyklad po zmianie ustawien w steam nie ma problemow z gra CS:1.6 bo tak bylo po aktualizacji i do tej pory jest.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...