Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję właśnie ciebie! Pomóż mi w tworzeniu społeczności.

LisieckiPuchaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x (do zamknięcia)

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Co do wzoru podania... Prosił bym o wiek, nick w minecraft(Jeśli premium, jeśli nie po prostu "NIE MAM PREMIUM") i czy miałeś jakąkolwiek styczność w zarządzaniu serwerem.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Oferujesz zapłate za prace przy serwerze, czy szukasz tzw. "Ludzi z pasją"? Z checia bym sie zaangażował, bo duzo osob mnie zna albo kojarzy z serwerów i wiem co nje co o nich, ale że tak powiem robić znowu za darmowego niewolnika nie mam zamiaru.

Opublikowano

@up:
"Chcesz razem­ ze mną  stworzyć i wychować to dziecko"
Gdybym miał komuś płacić:
-Powiedzmy sobie szczerze... Oferuję ci możliwość bycia w Zespole Serwera. Nie odprowadzam Zusu, nie zatrudnię cię na umowę o prace, a z umową śmieciową pieprzyć mi się również nie chce.
-Nie będę ryzykował dając ci hajsy na "nielegalu".
-Średnia wieku administracji będzie oscylowała gdzieś około 17 roku życia, liczba nie mniejsza niż 16 lat, a z umowami dla osób nieletnich pieprzyć też się zbytnio nie chcę.
-Sama ranga, oraz możliwość zabawy w doborowym towarzystwie jest w pewnym sensie zapłatą.
-Widzę że prowadzisz usługi graficzne... Jest to coś za co już się płaci. Ale nie potrzebuję tej oferty gdyż mam swoje własne źródła w tym zakresie.
-Porównanie do "niewolnika" jest zbyt... nietrafnym i zbyt dużym porównaniem. A sama idea że tworzenie sieci serwerów który jak wspomniałem ma dawać radość graczom czyli także członkom zespołu miała by być pracą niewolniczą... jest troszeczke ortodoksyjna ^_^.

Opublikowano

Trzy pierwsze myslniki w moim przypadku są do wyrzucenia. W kwesti 4 -, za takie doswiadczenie jakie posiadam ranga jest żadną zapłatą, bo to oferuje każdy, nawet 12 latki na izihc. 5-, mam o wiele wiecej zdolnosci niz sama grafika, o wiele wiecej. 6-, radość radością, kazdy powinien coś dla siebie od serwera dostawać za prace, bo jak mowiłem niewolnik za range brzmi średnio.

Przemyśl to, bo bez wynagrodzenia, nawet sezonowego nie znajdziesz nikogo, ktp podciągnie serwer lub faktycznie zna sie na rzeczy, bo tacy ludzie jak ja za darmo nie kiwną nawet palcem bo nie ma to sensu.

Opublikowano

Jeśli uważasz że bycie Helperem/Modem a nawet budowniczym w Minecraft wiążę się z jakąś zapłatą... To nie chce cię nazywać oszustem, ale to zazwyczaj oszuści piszą takie posty na forum:
"Jestem osobą od wszystkiego, Buduje dobre budowle, pisze pluginy... BLA, BLA, BLA.". Nie jest to coś za co trzeba płacić, bu tutaj wystarczy tylko kreatywność autora, i znajomość matematyki na poziomie 2,3 gimnazjum. A ludzie którzy faktycznie znają się na rzeczy... Nie potrzebuje techników, ani ludzi do pisania wtyczek na serwer, bo to też mam ze swoich źródeł.  Chcę kogoś, kto będzie patrzył na to jak na coś, co razem ze mną stworzył.
Według rang na tych wszystkich gówno-serwerkach: Budowniczy,Helper,Mod. Za takie coś się nie płaci. To są jednak rangi dla ludzi z pasją, a nie dla ludzi co za nawet najmniejszą płacę chcą złotówkę. Nie mówię że wybudowanie czegoś, czy pilnowanie porządku serwera to coś łatwego. Ale nie wydaje mi się czy nawet któryś z  większych serwerów płaci takim osobom... Tym bardziej zakres prac i umiejętności jaki trzeba posiadać do zbudowania mapy, pilnowania serwera, A pisania pluginów czy zrobienia obrazka w PSie jest jak ksiądz i papież, albo chłop i król. Wynagrodzenie na pewno w końcu jakieś będzie, które będzie stosowne i taka osoba się ucieszy. Jednak jak powiedziałem. Nie w postaci pieniężnej. Może rzeczowej albo jeszcze jakieś? Zobaczy się.

Opublikowano

­Nie poważny jesteś sugerując że stawianie klocków w minecraftcie to dla ciebie praca. I tym aspektem, kiedy to teraz na mnie naskoczyłeś, kończę dyskusję. I dobrze powiedziałeś. "Normalnej pracy". Bo jeśli dla ciebie pracą również jest kopanie dirta, to coś masz z głową. Powodzenia w życiu.

Opublikowano

­@up:
Pisać priv wszyscy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Z uwagi na niezbyt wysokie zainteresowanie projekt troszeczkę opóźniony.

Opublikowano

­@ref B)

Opublikowano

­@ref naprawdę nie odezwie się nikt kompetentny?

Opublikowano

­temat do zamknięcia.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności przenoszony jest do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...