Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POL-TS.PL

Shaunee15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tsmet.png

9cieqL.png

ucXlr5.png

Jesteśmy jednym z najbardziej stabilnych serwerów w Polsce ! Posiadamy różnego rodzaju
zabezpieczenia , które chronią nas przed niechcianymi atakami .

QbFjul.png

Nasza administracja składa się z 6 osób , każdy z nas jest dorosły . Swoją pracę wykonujemy
starannie i dbamy o każdy szczegół aby nasi użytkownicy byli w pełni zadowoleni z usług .

cTaoLC.png

Posiadamy różnego rodzaju boty np. afk , online . Ponadto administracja
od razu wie o Twoim wejściu na pomoc !

vFlr8H.png

S0ZwAu.png

Administracja dostępna jest praktycznie cały czas , ale też jesteśmy ludźmi .
Czas oczekiwania na pomoc to nawet kilka sekund !

dWfHWi.png

Mamy do zaoferowania rozwiniętą strefę publiczną , VIP oraz prywatną .
Dodatkowo wyróżnia nas to , że u nas za kanał VIP nic nie zapłacisz !

r34zFy.png

Organizujemy różnego rodzaju eventy , na których do wygrania są
między innymi rangi na naszym teamspeak'u .

0RnYA8.png

Także do zaoferowania mamy dużo ciekawych , śmiesznych oraz podstawowych rang ,
np. informacja o województwie , wiekowe , 4fun oraz inne .

nfBBJk.png

VY6dfl.png

pol-ts.pl

30qmpt.png

http://home.pol-ts.pl/

nxzQfI.png

Serwer jest dostępny 24/7 przez cały rok .

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług !

U2K02O.png

by Ahsen.

Opublikowano

Ładna prezentacja tylko szkoda że IP tak jakby troszkę podpierdo**** jednakże można polecić :)

Nie chciałbym zaczynać gównoburzy więc nie będę mówił kto od kogo pod... ip ;)

IP - ts-***.pl zostało zakupione w 2012 roku :) od 2013 na rynku, chcesz na to dowody czy co bo nie rozumiem ? :) 

Opublikowano

Ładna prezentacja tylko szkoda że IP tak jakby troszkę podpierdo**** jednakże można polecić :)

IP - ts-***.pl zostało zakupione w 2012 roku :) od 2013 na rynku, chcesz na to dowody czy co bo nie rozumiem ? :)

Ts posiadał 2 domeny wczesniej było to tes3.pl sprzedałem swojego czasu ts razem z domenami które wygasły później domena pol-ts.pl była kupiona przez jakiegoś dzieciaka z tego co się orientuję i był straszny burdel na serwerze przez co leciała w niego masa rakiet ;) poza tym jest masa podobnych adresów bo to nie jest sirdanukts tylko pol czyli polski ts więc nie rozumiem z czym masz problem ;) 

POL-TS.pl zaktualizował(a) swoje zdjęcie w tle.

tsmet.png

Opublikowano

Ts posiadał 2 domeny wczesniej było to tes3.pl sprzedałem swojego czasu ts razem z domenami które wygasły później domena pol-ts.pl była kupiona przez jakiegoś dzieciaka z tego co się orientuję i był straszny burdel na serwerze przez co leciała w niego masa rakiet ;) poza tym jest masa podobnych adresów bo to nie jest sirdanukts tylko pol czyli polski ts więc nie rozumiem z czym masz problem ;)

POL-TS.pl zaktualizował(a) swoje zdjęcie w tle.

Bez komentarza -.-  :(( Jeżeli myślisz że chodziło mi o nick to jesteś śmieszny i mało inteligentny. Nie będę się już wypowiadał o to prezentacja i wyraziłem swoją opinie. Powodzenia :)

Opublikowano

Polecam tego ts, chociaż miałem kiedyś tą domene, byłem tam SSA, znałem i tak przejściowo znam Właściciela, nie raz pomagał mi w ts'ach. Ale co do Pol-Ts moge go bardzo serdecznie polecić. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...