Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

One Outs

PowietrzeKanada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie?

http://myanimelist.net/anime/5040/One_Outs

Nie ubliżając Kuroko no Basket, ale to jest najlepsza sportówka jaką w życiu oglądnąłem, wszystko przez aspekt psychologiczny i wątek hazardu ala "Akagi" czy "Kanji : The Ultimate Survivor"

Nie mam pojęcia dlaczego tak cicho o tych animcach, jeśli każda z tych produkcji znajduje się w moim osobistym top 20. Chyba, że to zbyt skomplikowane :D

Opublikowano

To trzeb przyznać. One Outs jest bardzo dobrym tytułem. Minusem jest niestety akcja urwana w połowie... nie mniej jedna odsyłam do mangi. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

To trzeb przyznać. One Outs jest bardzo dobrym tytułem. Minusem jest niestety akcja urwana w połowie... nie mniej jedna odsyłam do mangi. 

oczywiście że czytane :D

Opublikowano

Hmph. Ty wiesz ile ja im razy polecałem one outsa lub akagi/kaiji w jeszcze podpiętym temacie "szukam anime"? I miejscami nawet o nich wspominałem.

Ale te ludzie tutaj po prostu wolą oglądać 4 różnowłose tępe pączusie owijające się wokół ciapatowatego samca :D

U mnie osobiście One Outs stoi na miejscu 11, tak skończył jak jeszcze aktualizowałem całe te 'topki'.

Opublikowano

Hmph. Ty wiesz ile ja im razy polecałem one outsa lub akagi/kaiji w jeszcze podpiętym temacie "szukam anime"? I miejscami nawet o nich wspominałem.

Ale te ludzie tutaj po prostu wolą oglądać 4 różnowłose tępe pączusie owijające się wokół ciapatowatego samca :D

U mnie osobiście One Outs stoi na miejscu 11, tak skończył jak jeszcze aktualizowałem całe te 'topki'.

No widzisz ja tam nie zaglądam bo tam same tęcze i cycate dziewczyny się przewijają :D

To są na prawdę majstersztyki jeśli chodzi o anime, nic mnie tak nie wciągnęło, ale to dla ludzi którzy posiadają jednak minimum inteligencji, więc taki Rojal czy amumu odpadają

Opublikowano

Jeżeli to nie problem to podaj swoją Topkę chętnie zobaczę, może coś ciekawego znajdę :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Pewnie ruszę za jakiś czas, bo Madhouse, bo psychologiczny seinen (według myanimelist) rocznik całkiem dobry, obrazek nawet zachęcający xD http://cdn.myanimelist.net/images/anime/13/22669.jpg

Taka baja też się czasami przewinie.

KnB bardzo dobre, ale może to będzie lepsze? Się zobaczy. Występuje tutaj coś na wzór "super mocy" znanych z Kuroko? 

Opublikowano

Pewnie ruszę za jakiś czas, bo Madhouse, bo psychologiczny seinen (według myanimelist) rocznik całkiem dobry, obrazek nawet zachęcający xD http://cdn.myanimelist.net/images/anime/13/22669.jpg

KnB bardzo dobre, ale może to będzie lepsze? Się zobaczy. Występuje tutaj coś na wzór "super mocy" znanych z Kuroko? 

Nie super mocy, ale wielki talent, przebiegłość i psychologiczna przewaga nad przeciwnikiem ze strony głównego bohatera :D Gościu to najlepszy taktyk świata baseballu.

Opublikowano

przebiegłość i psychologiczna przewaga nad przeciwnikiem ze strony głównego bohatera :D Gościu to najlepszy taktyk świata baseballu.

Za baseballem w ogóle nie przepadam, nie lubię go wcale, ale skoro jest tam "przebiegłość i psychologiczna przewaga nad przeciwnikiem ......" Może mi się spodoba. Jakbym czytał opis na temat Kiry, Leloucha bądź Nikczemnego Okularnika z Log Horizon  :D

Opublikowano

No od poznawania baseballu to jest wiele innych serii. W tej tutaj baseball to tylko podkładka - po prostu popularny sport w miejscach i narodowościach jakie w anime spotykamy;) Szczerze powiedziawszy baseballowe anime najlepiej wychodzi japońcom

Opublikowano

No one outs spoko seria, głównie pod względem psychologicznym. Fajnie się śledzi rozkminy głównego bohatera. On wygrywa inteligencją a nie samymi umiejętnościami. Polecam znać zasady baseballu przed obejrzeniem, ale nie jest to konieczne.

Zawsze musisz pisać czego to nie ruszysz a co ruszysz zamiast po prostu to obejrzeć i wtedy podzielić sie opinią? xD

przebiegłość i psychologiczna przewaga nad przeciwnikiem ze strony głównego bohatera :D Gościu to najlepszy taktyk świata baseballu.

Za baseballem w ogóle nie przepadam, nie lubię go wcale, ale skoro jest tam "przebiegłość i psychologiczna przewaga nad przeciwnikiem ......" Może mi się spodoba. Jakbym czytał opis na temat Kiry, Leloucha bądź Nikczemnego Okularnika z Log Horizon  :D

No w pewnym sensie główny bohater przypomina kire, czy leloucha. Głównie jeśli chodzi o planowanie ruchów, przewidywanie tego co zrobi przeciwnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...