Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ItemProject + Nowe Itemy

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś szprerajać po śmietnikach internetowych znalazłem bardzo ciekawy Bug to Mu :)

Nazwa: ItemProject (NEW ITEMS)

Opis:Dzięki temu robimy itemy (KOD HEX)

Download:

http://www.lukasz-blast.cba.pl/Download/ItemProject+NoweItemy.rar

Niestety nietestowałem ale Myślę że zadziała po qmpel mi powiedział

Nie znam instrukcji ale jak znajde to dam edita

EDIT

MAM JUZ !!

1) Ściągamy program Item Project

2) Wypakowywujemy go programem RAR.

3) Gdy juz jest wypakowany, wchodzimy do folderu "Item Project" I potem "codez"

4) Powinno się nam otwożyć takie okno : [TUTAJ]

5) Najpierw klikamy na depo (tam po lewo) na 1 kratke, potem wybieramy item jaki chcemy miec i z jaka opcja. I klikamy u gory "ADD" i Item zostaje dodany.

6) I tak robimy z kazdym itemem.

7) Gdy juz skonczymy robic itemy jakie chcemy miec, klikamy "MAKE".

8) Pojawi sie kod : Np"FFFFFFFFFF32312FFFF...." kopiujemy caly i wklejamy go na stronke do "Kod HEX Itemow"

Tutaj wszystko jest dokladnie zaznaczone. [TUTAJ]

A tutaj opisane.

1) Tutaj zaznaczamy gdzie ma sie znajdowac item. (w depo)

2) Tutaj klikamy gdy juz wszystkie itemy zrobimy.

3) Tutaj czyscimy cale depo.

4) Tutaj wpisujemy jaki lvl ma miec dany item.

5) Tutaj mozemy wybrac czy item ma miec skill lub luck.

6) Tutaj mozemy dodac opcje.

7) Tutaj wybieramy opcje dla exc broni.

8) Tutaj wybieramy opcje dla exc zbroji/tarcz.

9) Tutaj wybieramy item ktory chcemy zrobic.

10) Tutaj sie pokaze ( kod HEX )

11) Tutaj klikamy gdy juz dodamy wszystkie opcje do itemu. ( wtedy item doda sie do depo )

:)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Nastepny cool Cheat z tej samej strony

Nazwa: All Skill For 1 LEVEL

Opis: Możemy używac skilli takich jak Twisting Slash i innych od 1 lvlu.

Download:

http://www.muhackforum.yoyo.pl/pobierz/data.rar

Instrukcja:

1. Pobieramy plik data.rar

2. Rozpakowaujemy archiwum.

3. Kopiujemy jego zawartość - folder "data" do katalogu MuOnline i zgadzamy się na zastąpnienie plików.

Miłego skillowanka

Uwaga !!!

Radze strary Folder Data skopiować w bezpieczne miejsce !!!!!!

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Czesto poszukiwany :)

Nazwa:Shadow BUG

Opis: Przydatny Trick z Cieniami

Instrukcja:

1) Potrzebny bedzie nam Boh(Box Of Heaven), Soul, Item ktory zajmuje 4 kratki(kwadrat) poziom itemu ma byc (od +0 do +4).

2) Umieszczamy item w lewym gornym rogu. [TUTAJ]

3) Teraz musimy zrobic "cien" itemu. Robimy tak, sprzedajemy item i szybko klikamy prawym przyciskiem myszy na puste miejsce w inventory. [TUTAJ]

4) Teraz powinien pokazac sie "cien" wyglada jak zwykly item, lecz nie mozemy go : przeniesc,dac komus,sprzedac. [TUTAJ]

5) Teraz kupujemy jakis przedmiot ktory zajmuje 2 kratki np. (alkohol,town portal) Wkladamy go tam gdzie na zdjeciu. Teraz item powinien podzielic sie na 2 czesci.

6) Gdy juz mamy to zrobione, wyjmujemy (alkohol,town portal) i przenosimy go w inne miejsce w inventory,badz sprzedajemy. [tutaj]

7) Teraz bierzemy BOHa (Box Of Heaven) i wkladamy go w 1 kratke od gory(w miejsce gdzie byl (alkohol,town portal)[TUTAJ]

8) Teraz bierzemy Soula i wkladamy go w 1 czarna kratke (tam gdzie jest "cien" )[TUTAJ]

9) I powinien wyjsc nam BOK+1 (Box Of Kundun +1)[Tutaj] Zeby zrobic BOKa +2 wkladamy drugiego Soula w kratke nizej.[tutaj]

10) I wychodzi BOK +2.

11) Potem odkladamy BOKa w wolne miejsce w inventory. I robimy wszystko od nowa.[tutaj]

Co Podrzebne:

-Kasa

-BoXy

-Umiejętność Czytania

-Nie być leniwym :D

-NPC z Alem

76561198009257917.png

Opublikowano

Brawo za poszukiwania ale niestety musze ci cos powiedziec JUZ TO NIE DZIAŁA napewno wiekszosc z nich:)

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

Ale zawsze mogą sie przydać na privach mojemu tera qmplowi sie przydaly gdy go okradli zrobil new itemki :)

76561198009257917.png

Opublikowano
Ale zawsze mogą sie przydać na privach mojemu tera qmplowi sie przydaly gdy go okradli zrobil new itemki :)

No ale to nie ten dzial to jest dział globola popros jakiegos admina zeby przeniosł temat :)

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

Sorki ale nie testowałem ich A działa ten co robi itemki ?

76561198009257917.png

Opublikowano

a ha

76561198009257917.png

Opublikowano
Dziś szprerajać po śmietnikach internetowych znalazłem bardzo ciekawy Bug to Mu :)

Nazwa: ItemProject (NEW ITEMS)

Opis:Dzięki temu robimy itemy (KOD HEX)

Download:

http://www.lukasz-blast.cba.pl/Download/ItemProject+NoweItemy.rar

Niestety nietestowałem ale Myślę że zadziała po qmpel mi powiedział

Nie znam instrukcji ale jak znajde to dam edita

EDIT

MAM JUZ !!

1) Ściągamy program Item Project

2) Wypakowywujemy go programem RAR.

3) Gdy juz jest wypakowany, wchodzimy do folderu "Item Project" I potem "codez"

4) Powinno się nam otwożyć takie okno : [TUTAJ]

5) Najpierw klikamy na depo (tam po lewo) na 1 kratke, potem wybieramy item jaki chcemy miec i z jaka opcja. I klikamy u gory "ADD" i Item zostaje dodany.

6) I tak robimy z kazdym itemem.

7) Gdy juz skonczymy robic itemy jakie chcemy miec, klikamy "MAKE".

8) Pojawi sie kod : Np"FFFFFFFFFF32312FFFF...." kopiujemy caly i wklejamy go na stronke do "Kod HEX Itemow"

Tutaj wszystko jest dokladnie zaznaczone. [TUTAJ]

A tutaj opisane.

1) Tutaj zaznaczamy gdzie ma sie znajdowac item. (w depo)

2) Tutaj klikamy gdy juz wszystkie itemy zrobimy.

3) Tutaj czyscimy cale depo.

4) Tutaj wpisujemy jaki lvl ma miec dany item.

5) Tutaj mozemy wybrac czy item ma miec skill lub luck.

6) Tutaj mozemy dodac opcje.

7) Tutaj wybieramy opcje dla exc broni.

8) Tutaj wybieramy opcje dla exc zbroji/tarcz.

9) Tutaj wybieramy item ktory chcemy zrobic.

10) Tutaj sie pokaze ( kod HEX )

11) Tutaj klikamy gdy juz dodamy wszystkie opcje do itemu. ( wtedy item doda sie do depo )

:)

Niestety niechce was Martwić ale to nie chodzi próbowałem około 15 razy ... Ale programik był znakomicie to tego skonstruowany xD to tyle

Pozdro

Opublikowano

@LAZLO

TO SLUZY DO ZROBIENIA HEXA A NIE ITEMU, DO ZROBIENIA ITEMOW JEST BLAST

polecam zaznajomic sie z ta strona :http://nauka.2p.pl/czytanie/index.html

da ci ona wiecej niz robienie itemow

Opublikowano

to nie dzila juz chyba ze na jakis serverach "noobkow"

Kandyduje na moderatora dzialu Cabal Online

Mniej spamu,wiecej szpanu:PMusimy odpicowac to forum:D

bd8153.png

6potiqwwv0.th.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...