Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka mobków? Blade Master, misje, lvl, dungi? Skille?

Dealer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Chciałbym  zacząc gre w B&S jednak mam kilka podstawowych pytań w związku z tym a mianowicie :

1. Czy da się bic kilka mobów na raz czy tylko kazdego pojedynczo ?

2. Postać , która najbardziej mi sie podoba to Blade Master , jak wyglada ta klasa na tle innych?

3. Na czym ta gra głównie polega , na robieniu misji i lvlowaniu czy np dropieniu czegoś i robieniem czesto dungeonów?

4. Czy moge jakoś zepsuć swoją postać ? na czym polega rozwijanie postaci jesli chodzi o skille?

oraz prosze o kilka podstawowych złotych porad dla początkujacego :)

z góry dzieki za udzielone odpowiedzi.

Opublikowano

Porady nic ci tu nie dadzą, sam grając poznasz grę, jak dla mnie ten temat to spam, powstało ich tyle, że mógłbyś po prostu trochę poszperac ;)

Ale odpowiem:

-Da się tyle ile chcesz

-Jest mocna, jak każda inna

-Głównie misje w które wchodzą też i dungeony

-Do 45 lvl rozdajesz tak na prawdę jak ci wygodnie, masz różne strony, które też podają buildy, ważne są stuny i regeneracja hp.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

1.Z autoatakow się chyba nie da ale są skile ktorymi możesz bić kilka naraz 

2 Blade master bardzo dobra klasa na poczatek najlatwiesza klasa na gre solo (tzn robisz solo dunge itp to assasin i summoner) wszystkie te 3 wymienione klasy kosy w PVP i PVE

3.Robisz misje z tego praktycznie tylko lv wbijasz zarabiasz no i oczywiscie PVP czyli największa zaleta tej gry ACH ZAPOMNIAL BYM dungeony tez swietna zabawa dropisz kostiumy itp 

4.Popsuć raczej się nie da z tego względu że od 15 lvla co lv dostajesz punkt umiejętnosci rozdajesz te punkty co najlepsze to to że możesz je zresetowac kiedy chcesz za darmo i możesz rozdać je inaczej 

Jesli chodzi o rady to Rób Misje główne i poboczne bo to podstawa zbieraj hajs i zbieraj bronie gdyż nimi ulepszasz swoją główną broń 

Tu masz link do bardzo fajnej stronki gdzie jest duzo poradnikow 

1. http://bladeandsoul.net.pl
Opublikowano

1. Tak da się bić kilka mobów na raz, niektóre postacie posiadają skille AoE;

2. Jeśli chodzi o Blade Mastera to nie wiem jak gra ta postacią wygląda, bo sam gram Blade Dancer'em;

3. Myślę, że gra polega głównie na PvP, na początek expisz do 45 lvl i robisz eq na maxa, a potem zostaje ci tylko PvP;

4. Hmmm... Tutaj nic nie przychodzi mi do głowy jak można zepsuć postać. Skille możesz sobie dowolnie zmieniać, resetować je, w jaki sposób chcesz więc tu nie ma nic chyba do powiedzenia, jedynie od około 18lvl będziesz mógł je dowolnie zmieniać pod swój styl gry.

A jeśli chodzi o porady to nie zrób tak jak ja na samym początku i nie wywalaj tego startowego eq które dostaniesz z misji, bo potem ulepsza się je do końca gry i jak na razie jest to najlepsze eq (jeżeli ulepszysz do końca).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...