Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktora gra ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100 zł ? Czemu tylko jedną ? Trzeba być oszczędnym za tyle można kupić kilka gier :D

No ale gdybym miał wybierać jedną grę za 100 to przychodzi mi na myśl Fallout 4 tylko z tym budżetem to jakiś key na steam'a z promocji :p

49yxrs.png

Opublikowano

Jakie gatunki gier cię interesują? Ma być multi czy singiplayer . Na razie mogę polecić cs go fajna gra jak będziesz grał z znajomymi mma. Może Total war jakiś ? Najpierw napisz do chcesz dostać od gry

tumblr_msh8e7sxEa1r3sabqo5_500.gif    Nie wiemy, jakimi ludźmi tak naprawdę jesteśmy, aż do momentu przed naszą śmiercią.

Opublikowano

Zależy co lubisz jak tak ja bym brał star Wars (od ciebie zależy co weźmiesz ja Akurat lubię fps i się na tym skupilem zalezy co bardziej wolisz fps czy mmo) :)

tumblr_msh8e7sxEa1r3sabqo5_500.gif    Nie wiemy, jakimi ludźmi tak naprawdę jesteśmy, aż do momentu przed naszą śmiercią.

Opublikowano

Jak dla mnie dobrym tytułem jest Dying Light Enhanced.

Dobrze poszukać i znajdziesz nawet w cenie 80 zł.

1980497.jpeg
Opublikowano

Jakbyscie mieli 100zl do dyspozycji na gre, to jaka byscie kupyli?

Ja mysle narazie nad diablo 3 i star wars battlefront

Dołóż do The Division, bo warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...