Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam blokady niszczenia blokow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam sposobu na zablokowanie nisczenia blokow/stawiania. Kiedy zniszczymy blok chroniony przez worlguard to po rozwaleniu blok znika potem sie odnawia i wysyla wiadomosc do gracza ze nie moze tutaj niszczyc ja potrzebuje czegos co calkowiecie zablokuje nisczenie blokow cos takiego jak niszczenie blokow na gamemode mieczem 

Opublikowano

Witam, szukam sposobu na zablokowanie nisczenia blokow/stawiania. Kiedy zniszczymy blok chroniony przez worlguard to po rozwaleniu blok znika potem sie odnawia i wysyla wiadomosc do gracza ze nie moze tutaj niszczyc ja potrzebuje czegos co calkowiecie zablokuje nisczenie blokow cos takiego jak niszczenie blokow na gamemode mieczem 

Chodzi Ci całkowicie, na całej mapie wszystkim gaczom z gm lub bez?

sygn.png

Opublikowano

@Venom!

No tak ale osoba z op moze niszczyc itd tak jak to jest w np w bukkicie "spawn-protection" 

To jaki problem użyć tego "spawn-protection"? Uzyskasz ten sam efekt. 

sygn.png

Opublikowano

No tak tylko ja chce aby zablkowac rozwalanie trawy podczas pvp to sa tak jakby puste hity a jakby to dzialalo tak ja rozwalanie czegos na gamemodzie mieczem zobacz sobie 

Opublikowano

No tak tylko ja chce aby zablkowac rozwalanie trawy podczas pvp to sa tak jakby puste hity a jakby to dzialalo tak ja rozwalanie czegos na gamemodzie mieczem zobacz sobie 

Może tryb adventure? Testowałem chwile i działa w miarę jak ty byś chciał.

sygn.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...