Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq do pvp rank1, zarobek, kamienie many

WebMajster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wróciłem po ponad rocznej przerwie do aiona i mam kilka pytań.
1. Jakie jest teraz najlepsze eq do pvp dla żołnierza rangi 1 ? wiem, że teraz weszło mityczne i nie wiem czy jest dobre czy nie.

2. Jakie solo insty można robic pod zarobek?

3. Jakie kamienie wrzucać w EQ na assassinie? 

Z góry dzięki i pozdrawiam :)

Opublikowano

sinem się nie opłaca grać, tym bardziej jak chcesz walić solo insty 

EQ = oficer+ i ceranity

Ale dlaczego ? Do solo gry najlepszy sin.

Witam, wróciłem po ponad rocznej przerwie do aiona i mam kilka pytań.

1. Jakie jest teraz najlepsze eq do pvp dla żołnierza rangi 1 ? wiem, że teraz weszło mityczne i nie wiem czy jest dobre czy nie.

2. Jakie solo insty można robic pod zarobek?

3. Jakie kamienie wrzucać w EQ na assassinie? 

Z góry dzięki i pozdrawiam :)

1. Masz 3 sety na Rank

a. Zwykły eternal - tani takie minimum minimum

b. Taki sam set eternal co up ale posiada Bonusy za liczbę partów tak zwany set bonus - droższy i lepszy

c. Mythic - Drogi i najlepszy dla kogoś bez rangi lub z rangą do oficera 5

2. Baruna / Nowy HOK (nowy hol wiedzy) / Nowy AM (nw jak jest po polskiemu) Dropią z niego stigmy ale potrzeba wejściówki która dropi z mobków i nie jest najtańsza do tego insta dość trudna więc bez setu pve nie polecam.

3.  Atak / Kryt / precyzja na start tak żebyś miał Capy potem jeszcze HP i Magiczna precyzja

Opublikowano

i tak będzie musiał walić insty z innymi ludźmi a sinów rzadko biorą, tym bardziej jak już jest jeden/dwóch w grupie bo sobie zbijają pieczęcie, a poza tym postać jest bardzo trudna i trzeba mieć naprawdę dobry sprzęt żeby płynnie i dobrze działać assasynem. 

lownfast

Opublikowano

i tak będzie musiał walić insty z innymi ludźmi a sinów rzadko biorą, tym bardziej jak już jest jeden/dwóch w grupie bo sobie zbijają pieczęcie, a poza tym postać jest bardzo trudna i trzeba mieć naprawdę dobry sprzęt żeby płynnie i dobrze działać assasynem. 

Owszem jedna z najtrudniejszych postaci ale za to jak ogarniesz i masz sprzęt najlepsza do solo gry :)

Na insty jest brany bo robi dps i to aktualnie najlepszy DPS w grze na jeden target tylko tak trzeba umieć grać i mieć sprzęt. Ale to nie zmienia faktu ze jest dobry do gry solo a o to pytał Up :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...