Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w internecie.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdaje sobie sprawę, że takich tematów było od groma. Korzystam z wyszukiwarki :v.
Jednak te tematy albo są przedawnione i mało można się dowiedzieć lub po prostu jakiś inny użytkownik pomagał twórcy tematu i jakoś to tam szło.
Więc teraz naszła moja kolej - czy ktoś ma jakiś w miarę aktualny poradnik jak można zarabiać na uploadzie plików, jakiejś stronce bądź zaczynając od drobnych inwestycji, np. 50 złotych?
Liczę na wszelką pomoc, odwdzięcze się jak tylko będę mógł.

proszę o brak zbędnych postów.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Spam na fb, własny fp

Przeruchane i mało opłacalne. Już lepiej zarabiać na real contencie i skracaniu linków. Można wyciągnąć ok 10 euro dziennie a nawet i więcej, kwestia zaangażowania.

Opublikowano

Fb akurat jest witryną, z której naprawdę mało korzystam i nie chcę się tam bawić.

@harnaś 
coś więcej?

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Fb akurat jest witryną, z której naprawdę mało korzystam i nie chcę się tam bawić.

@harnaś 

coś więcej?

facebook jest jednym z kluczy do sukcesu jeżeli chcesz zarabiać przez neta. Najlepiej jest stworzyć jakiś tematyczny fanpage (najlepiej sie sprawdzaja przykladowo "Hot 16stki z Polski <3" i wrzucać tam różne fotki z linkiem do skracacza, również mozesz zrobić sobie fake-konto na fejsie jakiejś babki i zebrać sobie znajomych którzy beda twoimi "botami" do klikania w linki :D

Opublikowano

mimo wszystko czekam na alternatywę, jak nie to się zainteresuję tym.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

:v
Chciałbym umieć pisać programy. Tzn. uczę się programować w c# i robię durne zadania z różnych stron, ale do programów na zlecenie mi daleko.

Głownie chodzi mi o upload linków, mam dobre maszyny i łącze, tylko nie wiem jak się za to zbrać.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Spam na fb, własny fp

Przeruchane i mało opłacalne. Już lepiej zarabiać na real contencie i skracaniu linków. Można wyciągnąć ok 10 euro dziennie a nawet i więcej, kwestia zaangażowania.

Nie prawda. Na spamie na fb nadal można zarobić i to grubą kase.

@harnaś 

coś więcej?

facebook jest jednym z kluczy do sukcesu jeżeli chcesz zarabiać przez neta. Najlepiej jest stworzyć jakiś tematyczny fanpage (najlepiej sie sprawdzaja przykladowo "Hot 16stki z Polski <3" i wrzucać tam różne fotki z linkiem do skracacza, również mozesz zrobić sobie fake-konto na fejsie jakiejś babki i zebrać sobie znajomych którzy beda twoimi "botami" do klikania w linki :D

Fb, chyba po blokował skracacze? przynajmniej shorte.

@harnaś 

coś więcej?

Fb/własna strona - na tym się kosi najwięcej hajsu

linki w górę

Opublikowano

uczepiłem się jak rzep psiego ogona, ale noooo.
Inwestowanie  / linki?

Ja naprawdę nie używam prawie fb, są tacy ludzie jeszcze xD.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Chciałbym umieć pisać programy. Tzn. uczę się programować w c# i robię durne zadania z różnych stron, ale do programów na zlecenie mi daleko.

Głownie chodzi mi o upload linków, mam dobre maszyny i łącze, tylko nie wiem jak się za to zbrać.

No to ucz sie dalej programować i za rok/2 będzie trzepał hajs,to nie jest tak że wbijesz i na start hajs na ciebie bedzie czekał,poucz sie tego i zarabiaj bo teraz gówno zrobisz :v

Tak wiem,chaotycznie to napisałem i nie mogłem złozyc zdania,mysle że rozumiesz xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

No to ucz sie dalej programować i za rok/2 będzie trzepał hajs,to nie jest tak że wbijesz i na start hajs na ciebie bedzie czekał,poucz sie tego i zarabiaj bo teraz g****o zrobisz :v

Tak wiem,chaotycznie to napisałem i nie mogłem złozyc zdania,mysle że rozumiesz xD

Zgadzam sie z Toba w 100% trzeba pierw dac cos od siebie i pozniej myslec o $.
Opublikowano

Ja mówię o prostych sposobach, czy nikt serio nie zarabia na linkach albo pewna inwestycja kurde?!??!

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Ja mówię o prostych sposobach, czy nikt serio nie zarabia na linkach albo pewna inwestycja kurde?!??!

Jak by istanialo coś takiego jak pewna inwestycja to każdy by się za nią wziął.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Proste i pewne? Nie ma bo kazdy by to robil

79160594027661829163.png

Opublikowano

Możesz stworzyć botneta. Zainfekowane komputery będą lajkować fp, oglądać reklamy, klikać itd.

Mając 50zł, wolałbym ruszyć na zewnątrz i tam zacząć inwestować. Większa szansa na sukces. Sposób dość prosty. Profit ok 30-40zł od zainwestowanych 40-50zł.

Opublikowano

Możesz stworzyć botneta. Zainfekowane komputery będą lajkować fp, oglądać reklamy, klikać itd.

Mając 50zł, wolałbym ruszyć na zewnątrz i tam zacząć inwestować. Większa szansa na sukces. Sposób dość prosty. Profit ok 30-40zł od zainwestowanych 40-50zł.

Jak moze stworzyc botneta, jesli pisal ze nie zna za bardzo jezykow programowania, to nie jest od tak napisac...
Opublikowano

a obstawianie meczy ?xD

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Możesz zrobić stronę z proponowanymi wynikami meczów na której użytkownik, będzie mógł wykupić abonament.

Po wykupieniu wybiera daną ligę i sprawdza proponowane typy meczów.

Inwestycja w której pierwsze zarobione pieniądze, inwestujesz w tego typu witrynę i reklamę.

1980497.jpeg
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngReidon

Tylko do takich rzeczy trzeba dobrze te mecze obstawiać jeszcze przed postawieniem strony. Nikt nie kupi abonamentu na nowej stronie, na której nie ma żadnych dowodów na to, że typy w większej części będą dobre.

@Nuts.

Spróbuj swoich sił w subskrybcjach SMS: promujesz różne programy np. darmowe doładowania, transmisje meczów itp.

Za każdą osobę, która wyśle smsa/zapisze się do subskrybcji dostaniesz do 11 złotych. Oczywiście musisz wymyśleć gdzie i w jaki sposób będziesz promował dany program. Rekordziści zarobili na tym kilkanaście tysięcy PLN w dzień.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...