Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jhin czy Caitlyn

kubanek_kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Caitlyn:

+ łatwa do ogarnięcia

+duży zasięg

+spore obrażenia

-słaba mobilność(tylko e i flash)

-jeśli przegra linie jest bardzo ciężko później.

Jhin;

- niemobilny (tylko flash)

- słaby w early( według mnie)

- Trudniejszy do ogarnięcia niż Caitlyn

+Jego siła rośnie im dłużej gramy

+ Bardzo duże obrażenia które zadajemy powoli (ad caster)

Jeśli chcesz się szybko nauczyć grać to polecam caitlyn jest bardzo łatwa tak z 5 normali i możesz grać rankedy.

Jeśli lubisz się trochę potrudzić to możesz brać Jhina bardzo fajna postać, tylko trzeba więcej czasu na ogarnięcie.

Osobiście polecam Caitlin. To wszystko to tylko moja subiektywna opinia. Pozdrawiam.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Zależy do czego, Jhin jest trudniejszy i nie ma escape, dla samego funu lepszy, ale jeśli chcesz wygrywać rankedy to raczej cait, bo jak coś na nią się wbije to jakoś ucieknie a zanim wypracujesz sobie przeżycie tf na Jhinie to trochę minie. Ma ona duży zasięg jak trafi z e,w lub z ulti i potrafi sporo walnąć, u niej lepsze jest raczej early. Jhinem musiałbyś stać gdzieś daleko, ma spory zasięg z W i R, jest ciekawy, ale problem mogą sprawiać ładunki czy jak to nazwać. 

Opublikowano

Nigdy jeszcze nie grałem gry, w której Jhin był oporem. Wydaje mi się, że to trochę słaby champion do carrowania. Polecę caitlyn, w każdej fazie gry robi sporo, w late ciężko się do niej dostać.

Opublikowano

Jhin może dostać zmiany, do tego ta postać jest dosyć nijaka... Co prawda, late game potrafi mieć potężny, nawet early game przynajmniej z mojego doświadczenia wychodzi przyzwoicie. Jhin mimo wszystko wydaje mi się, że to bardziej taki bruiser niż adc. Na twoim miejscu kupiłbym Caitlyn.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...