Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaż - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam, bo się nie znam, a chciałbym mniej więcej się dowiedzieć, może od kogoś kto ma coś podobnej wielkości czy coś. Ile kosztowałby taki tatuaż na przedramieniu?

5976b896fa4714a5a41ca324070eaa0d.jpg

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Możliwe, że gdzieś około 800-1000zł. Przejdź się do studia, w którym chciałbyś robić i zapytaj.

Opublikowano

Lepiej zapytaj, bo każde studio bierze inaczej, ja mam o wiele mniejszy tatuaż a płaciłem coś koło 600zł.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Tylko, że u mnie będzie mniejszy trochę, tutaj jest chyba na udzie u dziewczyny, a ja chce na przedramieniu, a jestem dość chudy 

Opublikowano

Lepiej zapytaj, bo każde studio bierze inaczej, ja mam o wiele mniejszy tatuaż a płaciłem coś koło 600zł.

Zależy też jaki wzór, bo cena to zazwyczaj rozmiar/kolor/szczegółowość.

@Absurd Turtle co ty pierdolisz. Ja na tym udzie widzę włosy :v

Jeśli to udo, to bardzo brzydkie.

Opublikowano

Sądze że to jakas feministka z zarosniętymi nogami,spójrz na spodenki :D

Ale juz nie wnikam,tak jak mówilem wczesniej,max 1000 zł

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie każda Pani depiluje dokładnie niektóre miejsca a włoski są tak małe ze wątpię aby było męskie :D

Myślę ze za tatuaż nie zapłacisz więcej niż tego tysiaka no chyba ze pójdziesz do jakiegoś bardzo znanego tatuatora... 

49yxrs.png

Opublikowano

Jak juz sie u kolesia dziarales to moze z 600zl Ci wytarczy, za tysiaka juz masz co innego, najwyzej potem jakas sesja dodatkowa za ktora zabulisz 100-200zl

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Takiej wielkości tatuaż wymaga długiego tatuowania, więc koszt rzędu 1500 zł.

W stosunku do przedramienia w granicy 500-1000 zł powinieneś się zmieścić. Oczywiście, jeżeli mówimy o mniejszym tatuażu od podanego na zdjęciu.

1980497.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jakas nazwa na takie wzory? bo to ani nie jest hipsterkie ani nic a chcialbym poszukac podobnych wzorow

Ja wpisałem po prostu "geometric heart tattoo", spróbuj tak samo, w sensie nie wiem co chcesz, ale dodaj po prostu "geometric" :v

Opublikowano

Tak jak ktoś napisał wyżej, każde studio ma inny cennik względem wielkości, czy też wyglądu tatuażów.

Poza tym w tych czasach ciężko znaleźć dobre i tanie studnio. ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...