Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOT GÓRNICZY na Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję bota do kopania rud. Mianowicie na server Invoria. Wiem, że mało botów i hacków tam działa ale podajcie jakieś linki do botów górniczych. 

Daje limity Likes.

Opublikowano

­Nie ma bota górniczego :D

Musi być. Jestem pewny, że jest bo kopię rudy w kopalni i ludzie nie odpisują kiedy się do nich pisze. 

Opublikowano

Musi być. Jestem pewny, że jest bo kopię rudy w kopalni i ludzie nie odpisują kiedy się do nich pisze. 

W sumie to ja nie kopie rud, a automatyczny atak jak ustawisz to nie zadziała?

Opublikowano

hmm zawsze można nagrać macro ;) spróbuj ­

Tylko nie będzie takich samych odstępów, jedno kopanie może trwać dłużej drugie zdecydowanie krócej, zawsze to niby wyjście, ale też traci się czas.

W M2bobie, polecam

Opublikowano

Dołączam się do pytania jeśli ktoś zna jakiegoś bota górniczego proszę o pomoc :D

Zaspamujcie PW @Sielu (sry :D)tylko trzeba zaplacic :) A bedzie bot na rudy (xD)

Jedyny to m2bob, a macro to kupa bo rudy i tak sie koncza co jakis czas, ciebie nie bedzie przez 20 minut a 1 rude zrobi w kilka chwil wiec jaki ma sens macro?

W sumie to ja nie kopie rud, a automatyczny atak jak ustawisz to nie zadziała?

Tak zablokuj spacje i bedzie kopac rudy :)xD

Opublikowano

Poradziłem sobie. AutoPickUp + AutoClicker. (Sam na to wpadłem nie czytając waszych komentarzy Panowie :D )

Dzięki, do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...