Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na Mushin's Tower da się wejść w grupie?

dasH2308

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż czy na Mushin's Tower da się wejść w grupie? Bo jak wchodzę tam sam to na luzaku dochodzę tylko do 3 piętra, a potem podczas walki na trzecim piętrze gdy pojawia się ten boss z 200tyś hp to nie daję na nim rady bo wszystkie mobki razem z nim się na mnie rzucają i wtedy to kwestia 10sekund i zdycham. Gram Blade Dancer'em.

Opublikowano

nie, jest to instacja którą musisz zrobić solo, co do tego 3 piętra ja nie miałem tego problemu ponieważ grałem Sinem ale poprostu wybij te grupki zanim się pojawi główny boss, nie atakują one Cie wszystkie przed przyjściem bossa, więc wystarczy ,że będziesz bił po grupce a nawet jak padniesz to nic się nie stanie :D

Opublikowano

nie, jest to instacja którą musisz zrobić solo, co do tego 3 piętra ja nie miałem tego problemu ponieważ grałem Sinem ale poprostu wybij te grupki zanim się pojawi główny boss, nie atakują one Cie wszystkie przed przyjściem bossa, więc wystarczy ,że będziesz bił po grupce a nawet jak padniesz to nic się nie stanie :D

Okej, dzięki wielkie za odpowiedź. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...