Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Skradzione konto

Woxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Tak jak zawszę, to dzisiaj też, wchodzę na komputer, i próbuję się zalogować na swoje konto STEAM, by sobie pograć, ale jak się okazuje moje konto zostało skradzione na 100%.

Na początek wszedłem na stronę Steama by odzyskać hasło i się nie udało potem wpisałem swój login i pokazało mi że jest to konto teraz przypisane do innego maila "f*******@m*******.***"

Mam teraz do Was pytanie, co zrobić by to konto odzyskać?, mam się już z nim pożegnać na zawsze czy da się coś zrobić, proszę o pomoc ;C

EDIT: Teraz zauważyłem że to jest chyba złym dziale, więc proszę o przeniesienie, ale naprawdę byłem w takim szoku że nie miałem czasu szukać, gdzie to napisać.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

klucz do gry/kod psc

pierwszy email

hasło pierwsze

login

etc

i konto w dwa dni odzyskasz 

Opublikowano

­To tak:

-Login znam

-Adres pierwszy nie wiem bo dostałem konto od kolegi i potem zmieniłem hasło i email

-kluczu do gry to do żadnej nie pamiętam

-hasło to też pierwsze to chyba znam, a to moje które ustawiałem to sam nie wiem czy znam bo często zmieniałem, a potem ustawiałem automatyczne logowanie. 

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Zapytaj kolegi o ten mail bo to ważne, zapytaj też o adres ip z którego założył konto

Ja jak pisałem do supportu o konto podałem: login, stary mail, stare hasło, klucz do gry, ip założenia konta, ostatnia data logowania się na konto, gdzie się logowałem

konto odzyskałem tylko trochę to trwało (około tygodnia czekałem)

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366

#JebacSygnatury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...