Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lirania2 [DE]

michacio980

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona serwera:

http://liventa2.de/

Specyfikacja serwera:

• na start otrzymujemy maksymalny 130lvl i 2kkk (nie musimy się martwić o exp i kasę)
  • wszelkie eq i dopalacze są do kupienia na środku w m1
  • w kliencie jest wbudowany BS
  • na serwerze występuje tylko 5 skilli (stary system)
  • nie ma nowych petów ani pasów/szarf
  • pvp jest raczej odbugowane i zrównoważone (żadna postać nie ma przewagi, liczą się umiejętności)
  • praktycznie nikt nie ma IS, prawdopodobnie albo nie istnieje albo jest mało dostępny
  • za walutę którą otrzymujemy za wygrane pvp oraz zabijanie innych graczy, można kupić sobie lepsze dopalacze itp.

Dodatkowe informacje:

• serwer kilka tygodniu temu padł (przez ddosy), jego poprzednia odsłona trwała coś około 1,5 miesiąca
  • mimo że serwer był ddosowany to właściciel jest zdeterminowany i nie odpuszcza
  • na serwerze występują covery broni/zbroi (do kupienia u handlarki)
  • nie gra zbyt wielu graczy ale w godzinach południowych w m1 jinno zawsze jest z kim się bić
  • na tą chwilę 95% graczy to niemcy
  • w godzinach popołudniowych odbywają się eventy takie jak OX, turnieje pvp, turnieje pvp klasowe, respy mobów umożliwiających zrobienie lepszego eq (mixowanie kostiumów fryzury pvp itp.)

Kanał YT właściciela:

https://www.youtube.com/user/CenKAksu

Na kanale są filmiki na których widać ogólnie rozgrywkę na serwerze (dlatego nie robiłem żadnych screenów), system pvp a także informacje organizacyjne.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wbijam na kurwie, czerwoni.

A jak nie znacie się na niemieckim to jest coś takiego jak opcja "tłumacz" w google i zminimalizowanie klienta, polecam. Czasochłonne, ale prędzej czy później i tak się przyzwyczaicie.

Poza tym większość bonów jest łatwa do domyślenia.

1z67dxt.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie! Przy rejestracji wypełniam obydwa pola, a wyskakuje mi: Fehler! Bitte coś tam coś tam... Chodzi o to, że nie wypełniłem wszystkich okien. Pomoże ktoś?

EDIT. ZASKOCZYŁO 

Opublikowano

Wbiłem zrobiłem perf eq i muszę powiedzieć że jak na

typowy serwer do zabawy gra dość sporo osób niestety

większość to niemcy ale dla zabicia nudy polecam :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co ja mam w tej rejestracji niby wpisać? Już próbuje chyba z 30 raz i nic, tylko "Proszę podać poprawnie wszystkie pola ..." pierd....

Opublikowano

@UP

login i hasło tylko...

Ma ktoś może spolszczenie lub bs polski na ten server?

Tak wiem, że tylko login i hasło ale w ogóle nie mogę się zarejestrować i zalogować

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...