Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z 30 kluczami?

Qasolow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ruletka, flipcoin, handel. Najbezpieczniejsze oczywiście są wymiany ale też najbardziej czasochłonne. Ja polecam ruletke czy też wlasnie flipcoin. Ryzykowne lecz można dużo zarobić

Opublikowano

Na co wymieniać 30kluczy? Albo na czym grać żeby zrobić więcej?

Najlepiej tak jak kolega powiedział wymiana. Lecz ja nie polecam zadnych ruletek itp. według mnie można się na tym przeliczyć, wygrasz jeżeli będziesz miał szczęście, przegrasz to będziesz się chciał odegrać i takim sposobem możesz przegrać całość. Wymiana najlepsza lecz musisz ogarniać na co się wymienić by nie stracić.

Opublikowano

Najpewniejsza jest wymiana, ale musisz być obeznany w rynku. W mojej opinii najlepszym wyjściem jest wpłacenie na ruletkę. 30 kluczy to ~80k coinsów, a przy takiej kwocie polecam spokojne betowanie po 1k. Nie warto iść na całość, przy przegranej nie warto podwajać. Nieważne ile przegrasz, graj cały czas tą samą kwotą, bo inaczej szanse na stracenie wszystkiego wzrastają.

NU94p9A.gif

Wracam..

Pasjonat
Opublikowano

Quickbuyowanie i sprzedawanie, najbezpieczniejszy sposób zarobku lecz trochę wolny. Skupujesz np awp asiimov za 10-11kluczy sprzedajesz za 12-13 i tak wkołko i coraz droższe skiny to coraz więcej będziesz zarabiał

.

Opublikowano

Na longue jest bardzo wiele osób które wymieniają się na klucze poszukaj kogoś kto daje droższy skiny za tańsze klucze to najłatwiejsza opcja. Również nie polecam ci ruletek czy innych hazardowych gówienek. 

49yxrs.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz jeszcze się dorobić - ruletki
Jak zamiana na broń - bierz kose
Jeżeli chcesz się dorobić w wolniejszym tępie - sprawdzaj ceny chociażby naklejek IEM15 które będą szły w góre :)

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...