Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje serwer VPS na moim planie gry - szukam technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Witam,

Wychodzę z inicjatywą stworzenia serwera Easy/PvP z max 99lvem.

Jest duże zainteresowanie takim serwerem w grupie którą zarządzam na facebooku więc podejrzewam że na serwerze będzie grało około 200 osób

Nie zamierzam czerpać z tego serwera korzyści finansowych więc nie będzie tam Item Shopu, a opłacał będę go ja z własnej kieszeni.

Jest możliwość że gdy serwer się przyjmie to będzie on później przeniesiony na dedyka ale nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość..

Poszukuje technika który spełnia poniższe kryteria:

- wiek 16lat+

- podstawowe umiejętności + coś ponadto

- poważne podejście do projektu

- stała współpraca

- doświadczenie z serwerami na VPS/Dedyk

- zaangażowanie w projekt

- praca dla przyjemności, nie dla korzyści

- ogarnięcie umysłowe (chodzi tu o to żeby zachowywać się na poziomie i nie gimbować)

Jeżeli nie spełniasz któregoś z kryteriów to nie pisz.

Oferuje:

- dojrzałość (19 lat)

- maszyne VPS pod prace za 20zł

- maszyne VPS na oficjalny start za 100zł+

- własną reklamę

- przemyślany plan gry (czy jak kto woli ''pomysł na serwer'')

Kontakt GG: 45155635

jeżeli wiesz o mnie tyle co wyczytasz z profilu na forum to proszę nie wypowiadać się w tym temacie bo będę czuł się zażenowany, szczególnie tyczy się to harnasia i lajka

Opublikowano

Nie polecam bo to gówno jest z IQ mniejszym od mojego buta xD Nie wchodzić z nim w układy bo tylko Wam straci czas xD

ps. serio chcesz startować na vps? drugi nukey widze xD

Gość Lajk™
Opublikowano

Nie polecam bo to gówno jest z IQ mniejszym od mojego buta xD Nie wchodzić z nim w układy bo tylko Wam straci czas xD

Jego fanpage (#TakBardzo rozchwytywany) wygenerował 25zł na vps z mintshost więc czemu nie ? 

Nie polecam. Strata czasu, lepiej już zrobić jakiś projekt i poprosić Kreta o maszyne. #1200Post  :yay:

@harnaś patrz niżej  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

W zyciu bym nie postawil serwera metin2 na gotowym vps jesli chodzi o oficjal. tzn postawilbym ale sam bym zrobil wirtualizacje na dedyku bo tak to nie wiadomo ile innych vps stoi na maszynie i nie wiadomo czy od dysku lagi nie beda ciagnac 

Opublikowano

Nie polecam bo to g****o jest z IQ mniejszym od mojego buta xD Nie wchodzić z nim w układy bo tylko Wam straci czas xD

Nie potrafisz czytać spoileru? nie jesteś mile widziany w tym temacie.

Na jakiej podstawie stwierdzasz że mam mniejsze IQ od Twojego buta? za rok będę miał wykształcenie średnie i kwalifikacje technika ekonomisty, a Ty co masz? Świadectwo ukończenia gimnazjum? Nie dziwie się dlaczego jesteś na forum 24/7 bo przecież kto zatrudni takie zero do pracy, a wszystkie posady operatora łopaty są już zajęte..

Postu tego drugiego osobnika już nie będę komentował bo oboje reprezentują podobny poziom.

bez odbioru.

@topic

Nie ma dużo roboty przy tym serwie. Myślę że na luzie można to zrobić pracując 2h dziennie przez 5 dni.

Powtarzam że szukam osoby która chce to robić dla rozrywki, nie dla haj$u.

Pasjonat
Opublikowano

­Niestety nikt nie Ci nie zrobi serwera za darmo a jak już to pewnie jakiś chłopak 13 lat który odapli Ci gotowca i pozmienia kilka rzeczy...

Jaki sens jest trzymać serwer na VPS ? przecież z CMD to ktoś rozwali.

Polecam więcej zainwestować opłacić sobie jakiegoś dobrego technika, i dobrze przemyśleć serwer.

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

­Niestety nikt nie Ci nie zrobi serwera za darmo a jak już to pewnie jakiś chłopak 13 lat który odapli Ci gotowca i pozmienia kilka rzeczy...

Jaki sens jest trzymać serwer na VPS ? przecież z CMD to ktoś rozwali.

Polecam więcej zainwestować opłacić sobie jakiegoś dobrego technika, i dobrze przemyśleć serwer.

16+ też znajde :)

więcej kasy nie wyłoże bo milionerem nie jestem :c

a ma być to serwer do zabawy

Opublikowano

Projekt zależy jak komu się spodoba, ale wątpię, żebyś znalazł kogoś kto Ci zrobi za free bez zysków albo chociaż za robociznę.A co do maszyny to lepiej to przemyśl bo byle jaki atak i się od razu wysypie, jak już to dedyk :P Pozdro, powodzenia.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Nie polecam, przecież ta osoba jest tak mało dojrzała że mogłaby sponsorować jedynie Cannzasa czy tam Persergę. Lubi hejtować innych kiedy sam dostaje stos hejtów, zresztą co na VPS można zrobić porządnego. Jeżeli On ma 19 lat to jego zachowanie nie przekracza 8. ­BTw za 100 zł to nawet nie wystartujesz na hamachi. Jeśli zaczniesz się zachowywać dojrzale wtedy będziesz mieć uznanie u mnie. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

na vps`e to można się samemu pobawić ;D co za maszyne za 20 zł dostaniesz. Uzbieraj trochę i chociaż na początek z kimsufi maszyne sobie kup.

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Nie polecam, przecież ta osoba jest tak mało dojrzała że mogłaby sponsorować jedynie Cannzasa czy tam Persergę. Lubi hejtować innych kiedy sam dostaje stos hejtów, zresztą co na VPS można zrobić porządnego. Jeżeli On ma 19 lat to jego zachowanie nie przekracza 8. ­BTw za 100 zł to nawet nie wystartujesz na hamachi. Jeśli zaczniesz się zachowywać dojrzale wtedy będziesz mieć uznanie u mnie.

najwidoczniej mnie nie znasz :)

nie zaprzecze że zdarza mi się czasami powiedzieć coś niemiłego ale zawsze mam ku temu powody

@co_do_VPS

kilka osób pisze że vps się nie nadaje że będzie wywalać, że będą lagi, że to że tamto

a ja chciałbym Wam przypomnieć że były już serwery na vpsie i ładnie śmigały :)

@co_do_gatunku_serwera

niektórzy z Was nie pojmują że serwer tego typu to strzał w "10"

skończcie ze stereotypami.. serwer easy wcale nie musi mieć max poziomu 250

easy = łatwy

serwer max 99lv przypominający globala z 2k10 z tym że max wbijamy w 3 dni to nie serwer easy?

oczywiście nie będzie to "czysty terenzo" a serwer wzbogacony o rozrywke bo sam przegrałem kilka lat w tą gre i wiem co ludzie oczekują od serwera

mam nadzieję że znajdę odpowiednią osobe i pokaże światu że z takim małym budżetem mozna zrobić najlepszy serwer rozrywkowy :)

Opublikowano

chyba tylko debil bedzie marnował robił za darmo serwer kilka dni, no ale #mpclevel

ofc. nie polecam bo penero

aa i jaka masz pewnosc ze wejdzie 200 osob?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

chyba tylko debil bedzie marnował robił za darmo serwer kilka dni, no ale #mpclevel

dlaczego debil? nie wszyscy są zachłanni na ka$e jak Ty :)

czy napisałem że gwarantuje 200 osób? jako że jesteś moim przyjacielem to Ci odpowiem na to pytanie :)

biorąc pod uwagę to że mam fanpage PlayMetin2 4,6k like gdzie pod każdym postem jest 5k+ odbiorców

oraz to że mam największą i najaktywniejszą grupe na facebooku 4,7k+

oraz to że ludzie w tej grupie darzą mnie sympatią i jeżeli napiszę że to serwer ode mnie to zainteresowanie nim będzie 10x większe niż gdy reklamuje jakiś serwer za kase :)

ponadto wypromowałem już kilku youtuberów z mt2 i będą mieli okazje mi się odwdzięczyć

także o liczbę graczy się nie martw przyjacielu

Opublikowano

dlaczego debil? nie wszyscy są zachłanni na ka$e jak Ty :)

czy napisałem że gwarantuje 200 osób? jako że jesteś moim przyjacielem to Ci odpowiem na to pytanie :)

biorąc pod uwagę to że mam fanpage PlayMetin2 4,6k like gdzie pod każdym postem jest 5k+ odbiorców

oraz to że mam największą i najaktywniejszą grupe na facebooku 4,7k+

oraz to że że ludzie w tej grupie darzą mnie sympatią i jeżeli napiszę że to serwer ode mnie to zainteresowanie nim będzie 10x większe niż gdy reklamuje jakiś serwer za kase :)

także o liczbę graczy się nie martw

daj znać jutro bo wyje*** po robocie jestem to ogarnę Ci coś 

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Nie polecam, przecież ta osoba jest tak mało dojrzała że mogłaby sponsorować jedynie Cannzasa czy tam Persergę. Lubi hejtować innych kiedy sam dostaje stos hejtów, zresztą co na VPS można zrobić porządnego. Jeżeli On ma 19 lat to jego zachowanie nie przekracza 8. ­BTw za 100 zł to nawet nie wystartujesz na hamachi. Jeśli zaczniesz się zachowywać dojrzale wtedy będziesz mieć uznanie u mnie. 

ode mnie to ty sie waflu odpierdol :]

pozdrawiam

comment_GbPxJEf6xarcQSybkYkyIU7l2ZslDCaw

Opublikowano

Ty marny lewaku, do nie dawana pisałeś questy w php

Opublikowano

poszukujemy grafika, niekoniecznie profesjonaliste ale z umiejętnościami na przyzwoitym poziomie, nie płace $, mogę jedynie zaoferować rangi w grze, koniecznie musi być to osoba ogarnięta :)

potrzeba kilku rzeczy m.in. logo, grafika fanpage i coś tam jeszcze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...