Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Walking Dead - serial BREAKDOWN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odcinek serialu trochę poboczny, mało wpływa na fabułę główną, ale jest ciekawie więc warto zobaczyć.

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

Opublikowano

Całkiem dobry odcinek, końcówka dobrze nawiązała do komiksów do tego jeszcze Eugene bad ass:

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

Opublikowano

Powiem szczerze, że ciekawa alternatywa kanału. Dość przyjemnie opowiadasz o przygodach bohaterów The Walking Dead więc imo jest spoko. Czekam na dalsze odcinki, może tak nadrobie stracone sezony :v

Opublikowano

Fajny odcinek, ja jestem bardzo zadowolony z Easter Egga odnośnie nowej grupy, The Kingdom:

Opublikowano

Jeżeli porzuciłeś serial bo Ci się znudziły ostatnie odcinki, to wracaj, mamy Negana!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zwiastun The Walking Dead już kanale! Mamy Ezekiela i tygrysa Shivę, więc będzie się działo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...