Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x-Spirit Low Serwer Season 6 Ep 3 [exp500][drop35%] [Zapowiedź] [Kasowanie statów ]

SpiritMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kow0qfgah1zb.jpg

Nazwa Servera: x-spiritMu Low Serwer

Wersja: Season 6 Ep 3 

Godziny działania: 24/7

Strona: http://low-x-spirit.pl    ( W trakcie budowy )

khfc4247mi9k.jpg

Exp: x500

Drop: x35 

Reset: 400 lvl 

Pkt. za Reset: 500

Max Reset: 150

Grand Reset: 100 Reset 

Punkty za Grand Resa: Ilość GR* 2500pkt + 1000 creditów

Guild: 150 lvl 

MG: 200 lvl 

DL: 220 lvl 

RF: 230 lvl 

Max item level: +15 +28 

Serca etc: Tak 

Max stats: 32767

u6f0jt4k6ltg.jpg

BC: Tak 

DS: Tak 

CC: Tak 

CS: Tak 

CryWolf: Tak 

Castle Deep: Tak

Dragon Invasion: Tak

White Wizard: Tak 

Gold Invasion: Tak

Imperial Guardian: Tak

Illusion Temple: Tak

NightMare: Tak 

Selupan: Tak

Kundun: Tak

GM Events: Tak 

5ws0fw6oo703.jpg

DK: 5

DW: 5

ELF: 5

SUM: 5

DL: 6

MG: 6

RF: 6

9za5fu2r98j2.jpg

tem+10: 70% 

Item +11: 60% 

Item +12: 50% 

Item +13: 40% 

Item +14: 30% 

Item +15: 20%

u0lgyq9hvyy2.jpg

Administracja

- Knight

-DarkRaven

GameMaster

-

-

Moderator

-

Grafik

-

Więcej informacji już wkrótce obserwujcie nas :)

Opublikowano

Witam Drogi kolego :) stawiasz drugi serwer tak ? a tym pierwszym już nie łaska się jest zająć ?? Gracze mają dla ciebie propozycje warto by było rozpatrzeć bo z takim podejściem to na obu serwerach będziesz miał może 2-5 online ! nie sądzisz że to trochę jest mało ? bo ja uważam że strasznie mało więc prosiłbym Cię a wrecz rozkazuje abyś wszedł na forum i poczytał czego Oczekują gracze abyś wprowadził na serwer :) bo inaczej przykro będzie jak serwer będzie stał pusty a tak to ktoś sobie pogra !

rozważ tą propozycję ! 

pozdrawiam LeOo ;>

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

W większości zgadzam się z tym co u góry. Nie jest potrzebny server low skoro easy nie przyciągnął tłumów. Na Easy grałem 3 dni i dużo brakuje :( inwazje,vote, bosy. Przecież to trzeba poprawić i dokończyć a później mozesz sie bawic następnym servere. Na tą chwile server easy nie jest skończony i nie ma co robić jedynie bić resy w kółko i zbierac cred. Nic fajnego sie nie da zdobyć na bosach, a boxów nie ma bo nie ma goldenmobow.

Kolego dużżooo do poprawy, Posiedze na easy jeszcze tydzień zobaczymy jak to sie rozkręci ale jeżeli na start bylo 20-30osob a teraz maks to 5-10 to jeśli zrobiśz low będzie jeszcze gorzej. Po co Ci 2 servery na których siedza po 2-3 graczy. ?!!?! 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie polecam, x-spirit mial serwer platiniummuonline, serwer padl z 2 dni temu, nie umial sie nim zajac, nie umie wgl ustawiac serwera... duzo bugow... leci tylko na kase wtedy to potrafi na gadu odpisac, tak to zero kontaktu...

Naprawde wam odradzam... byscie sie pozniej nie zawiedli... :)

Dawidzie za to co zrobiles z platinium, mam nadzieje ze Ci ten serwer nie rozkreci :>

Opublikowano

tak to własnie jego :) malo osob wiedzialo ze on ma 2 serwery nie wiem czy tylko ja czy nie ale nikomu o tym nie mowilam :)

Mowil ze sprzedal x-spirit ale tak naprawde tego nie zrobil to dalej jego :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...