Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić koledze na urodziny?

Geruu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mój kolega jest "fanem" otaczającej fauny i flory, czyli w skrócie ma bzika na punkcie przyrody. W tym miesiącu ma urodziny i zastanawiam się co mu kupić, max mogę wydać 20 zł, posiada on 1 samca i 1 samiczkę agamy brodatej i węża boa dusiciela, co mu kupić? Help :c

Opublikowano

Mój kolega jest "fanem" otaczającej fauny i flory, czyli w skrócie ma bzika na punkcie przyrody.

?????

to może nasraj mu do jakiegoś słoiczka i ładnie zapakuj, skoro ma fioła na punkcie przyrody to nie powinien się obrazic tylko wykorzystac to jako np. naturalny nawóz

do tego jakas czekolada z biedry do 2 zlotych i masz gotowy prezent prawie za darmo ;p

Opublikowano

Może jakąś karmę albo witmany dla tych agam. Jak nie, to już lepiej flaszkę kupić.

Liczy się gest. Sam zawsze wolałem alkohol albo nic. Pieniędzy nie wypada brać. Prezent nietrafiony, to trzeba przyjąć.

Opublikowano

Kup mu patyczaki. Są tanie jak barszcz i można trzymać w słoiku. Wpieprzają liście malin i truskawek także ziomuś będzie miał zarówno faunę jak i florę w jednym miejscu :D

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...