Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocenie

TeTris'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtam, dzisiaj wracam do darkorbit. Wbiłem na PL1 mam już Lenovo.

Na co zbierac od początku surki i gdzie latać zbierając boxy?

Po ile godzin dziennie bocić?

Może jakieś porady na początek?

Opublikowano

Jeżeli chcesz bocić, tym bardziej na PL1 to nie ma sensu zbierać surowców, bo wszelkie niezbędne rzeczy są niemiłosiernie drogie na handlu i zanim uzbierasz na nie kredyty, urkę zdążysz 5 razy. Boć 10-15h dziennie, ja bocę tak od 2 miesięcy i nie ma problemu. Nazbieraj sobie na full napędy do leonka, potem kup spearheada, dokup do niego napędu, w międzyczasie rób skylab, wysyłaj promerium, żebyś miał na napędy i seprom do laserów/rakiet na przyszłość. Kup peta, wyposażenie do statku, wyexp peta, mechanizm zbierania, protokoły i boć, boć, boć. Jak będziesz miał w miarę porządne zarobki zacznij robić PP pod boxy i potem pozostaje już tylko czekanie. :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz bocić, tym bardziej na PL1 to nie ma sensu zbierać surowców, bo wszelkie niezbędne rzeczy są niemiłosiernie drogie na handlu i zanim uzbierasz na nie kredyty, urkę zdążysz 5 razy. Boć 10-15h dziennie, ja bocę tak od 2 miesięcy i nie ma problemu. Nazbieraj sobie na full napędy do leonka, potem kup spearheada, dokup do niego napędu, w międzyczasie rób skylab, wysyłaj promerium, żebyś miał na napędy i seprom do laserów/rakiet na przyszłość. Kup peta, wyposażenie do statku, wyexp peta, mechanizm zbierania, protokoły i boć, boć, boć. Jak będziesz miał w miarę porządne zarobki zacznij robić PP pod boxy i potem pozostaje już tylko czekanie. :)

Po co spirek, jak vega jest szybsza :D i mozna za kredki kupić :p

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale vega jest szybsza jedynie na pusacie, który jest ciut drogi.

nie lepiej za 50k urki kupic szybko peta + modułdo zbierania?

a na jakiem mapie x-1?

Jeżeli to nowe konto to mapy x-1/x-2, do peta potrzeba moduł na poziomie 3, żeby coś zbierał, co oznacza 8 poziom peta, a to już ciut inna bajka. Takiego poziomu nie wbije się w 5 minut.

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale vega jest szybsza jedynie na pusacie, który jest ciut drogi.

nie lepiej za 50k urki kupic szybko peta + modułdo zbierania?

a na jakiem mapie x-1?

Jeżeli to nowe konto to mapy x-1/x-2, do peta potrzeba moduł na poziomie 3, żeby coś zbierał, co oznacza 8 poziom peta, a to już ciut inna bajka. Takiego poziomu nie wbije się w 5 minut.

zawsze byłem święcie przekonany że spirek jest szybszy, ale sprawdź w sklepie - vega 380 speed, spirek 370 ;D zmienili ? 

Opublikowano

spearhead jest szybszy od pusata tylko jest wizualny bug ktory pokazuje ze jest "niby" na rowni chociaz minimalnie ale spearhead jest szybszy

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

spearhead jest szybszy od pusata tylko jest wizualny bug ktory pokazuje ze jest "niby" na rowni chociaz minimalnie ale spearhead jest szybszy

Skoro spearhead ma 370 podstawy i 12 generatorów co daje 490, a pusat 380 podstawy i 12 generatorów co daje 500, jak może być szybszy spear?

Opublikowano

A macie te statki dla porównania czy tylko piszecie to co widać na stronie w hangarze? Ja mam oba te statki i Spearhead na formacji koła i podkręceniu złotem ma 618 - Pusat ma dokładnie tyle samo, więc chyba te ich opisy z hangaru można sobie wsadzić w buty bo wiele rzeczy tam nie ma wcale (choćby opisu co Pusat nam daje).

Edit: Sięgając do forum DO i przeglądając designy statków można zauważyć, że Pusat ma 12 generatorów i prędkość bazową 370, więc oba statki (Spearhead i Pusat) będą miały tę samą prędkość (normalna prędkość Vegi jest według hangaru 380, ale Pusat ma 370).

Opublikowano

tylko Spearhead ma umiejętności i daje bonus a do vegi zanim kupisz ten złoty desing to przez ten czas uzbierzesz full irki 

Opublikowano

A macie te statki dla porównania czy tylko piszecie to co widać na stronie w hangarze? Ja mam oba te statki i Spearhead na formacji koła i podkręceniu złotem ma 618 - Pusat ma dokładnie tyle samo, więc chyba te ich opisy z hangaru można sobie wsadzić w buty bo wiele rzeczy tam nie ma wcale (choćby opisu co Pusat nam daje).

Edit: Sięgając do forum DO i przeglądając designy statków można zauważyć, że Pusat ma 12 generatorów i prędkość bazową 370, więc oba statki (Spearhead i Pusat) będą miały tę samą prędkość (normalna prędkość Vegi jest według hangaru 380, ale Pusat ma 370).

mam te statki i dlatego wlasnie mowie ze w grze sa na rowni to i tak sie bedzie klocic...

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Wczoraj zbierał sporo uri na x-1 a dzisiaj jakoś słabo oco biega?

2500 Uri przez 3.3H

Zależy od szczęscia :P A masz podwajacz? Jak nie to kup.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

8zł nie masz?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

Spoczko tylko mówie że z podwajaczem ładnie leci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...