Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura gracza Gosu

AsunaChan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będziesz grać lepiej, jak kupisz sobie klawiaturę taką jaką ma gosu, to tylko efekt katharsis. Ale twój wybór :)
Bodajże Logitech G710+

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Nie będziesz grać lepiej, jak kupisz sobie klawiaturę taką jaką ma gosu, to tylko efekt katharsis. Ale twój wybór :)

Bodajże Logitech G710+

lel a kto mowi ze bede szukam poprostu mechanicznej klawiatury btw co znaczy efekt katharsis :D ?

qxw0er.jpg

Opublikowano

^.- Te czasy kiedy SaO było u mnie na topie.... Aww.

Jak szukasz klaw. mechanicznej to polecam Qpad MK-50.

W zasadzie ja kupiłem ją głównie pod Osu , ale służy mi praktycznie do wszystkiego, nie rozstaje się z nią na moment :D.

Jedyne 'ale' to dosyć głośny klik , ale to już od osobistych upodobań zależy. Mi to osobiście nie przeszkadza. Klawa raczej tania , patrząc na ceny klaw. mechanicznych. Napisz jeszcze do czego ma służyć to może coś więcej doradzę :)

Jak nie zdecydujesz się na ten moment to rozważaj pomiędzy red a blue switchami, <-- wszystko według uznania.

Opublikowano

^.- Te czasy kiedy SaO było u mnie na topie.... Aww.

Jak szukasz klaw. mechanicznej to polecam Qpad MK-50.

W zasadzie ja kupiłem ją głównie pod Osu , ale służy mi praktycznie do wszystkiego, nie rozstaje się z nią na moment :D.

Jedyne 'ale' to dosyć głośny klik , ale to już od osobistych upodobań zależy. Mi to osobiście nie przeszkadza. Klawa raczej tania , patrząc na ceny klaw. mechanicznych. Napisz jeszcze do czego ma służyć to może coś więcej doradzę :)

Jak nie zdecydujesz się na ten moment to rozważaj pomiędzy red a blue switchami, <-- wszystko według uznania.

w tym momencie mam func kb-460 ale chce sobie kupic jakas z blue switchami

qxw0er.jpg

Opublikowano

Razer Blackwidow Ultimate Elite Mechanical Gaming, więc pewnie green switche od razera

btw CM Storm QuickFire TK Cherry MX Red > każda inna klawiatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...