Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się pozbyć dzieci itd. w CS:GO?

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Jakiś program itp? Nie wkurwiam się w tym temacie bo pan jak poniżej zamieszczam zdjęcie jest bardzo kulturalny, ciekawa administracja :).
post-1470776-0-53305900-1456775550_thumb.png
Pozdrawiam.

Opublikowano

A się przejmujesz pierdolcami, report i starczy.Dzieci w grach były, są i będą bo ktoś musi nas graczy wkurwiać w końcu.

Opublikowano

Ten Pan bardzo dobrze Ci napisał, spamujesz tym syfem i wylewasz płacz na forum CS'a.  Ile razy każdy ma Ci powtarzać? ZNAJDŹ SOBIE KOLEGÓW.

Opublikowano

TYPIE ZNAJDŹ BŁĄD W SOBIE NIE W INNYCH, WIĘKSZOŚĆ TWOICH TEMATÓW TO PŁACZ O TYM JAKIE TO RUSKIE SOM ZŁE JAKIE DZIECI W TYM CEESIE NIE TO CO JA PRZECIEŻ JESTEM DOJRZAŁY MAM 13 LAT DZIECIAKI JEDNE. OGARNIJ SIĘ, GRAJ NA CZILKU, NAJWAŻNIEJSZE JEST NASTAWIENIE. MASZ BANA NA TYDZIEŃ? TO K***A IDŹ POGRAĆ NA DMACH ŻEBY MIEĆ SKILLA I IM NAJEBAĆ. JA P******E ZIOMEK JAKIE TY MASZ PROBLEMY CO JAKIŚ TYDZIEŃ ZAKŁADASZ TEMAT W KTÓRYM PŁACZESZ NO JA JEBIE. ELO.

aha, i @Evaneth jak widzisz jest moderatorem nie administratorem. lol

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Po pierwsze, screen jest fałszywy.

Po drugie, zacytuję.. Ciekawa sprawa. Ale płaczo-tematów nie potrzebujemy tutaj. 

Po trzecie, daję tylko ostrzeżenie słowne. Przestań się ośmieszać i prowokować innych albo zaczniemy wyciągać z tego konsekwencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...