Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki serwer by był fajny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie?

Takie serwery nie mają w sobie nic ciekawego i interesującego.

I mam takie pytanie. Jak wyeliminujesz dzieci? Tego nie da się zrobić, jest to niemożliwe... 

Yyy normalnie będzie white-lista i będzie rekrutacja później?

Opublikowano

Jak dla mnie serwery tego typu są dobre do pogrania ze znajomymi jednak nie dla większej społeczności. Wersja beta wiąże się z wieloma bugami np. kopiowanie przedmiotów co nie powinno mieć miejsca na serwerach publicznych. Samo ocenianie przez wiek też jest słabym pomysłem bo ktoś kto ma te 13 lat może równie dobrze powiedzieć, że ma ich 14-15, a tego nie będziesz w stanie sprawdzić.

Opublikowano

Jak dla mnie serwery tego typu są dobre do pogrania ze znajomymi jednak nie dla większej społeczności. Wersja beta wiąże się z wieloma bugami np. kopiowanie przedmiotów co nie powinno mieć miejsca na serwerach publicznych. Samo ocenianie przez wiek też jest słabym pomysłem bo ktoś kto ma te 13 lat może równie dobrze powiedzieć, że ma ich 14-15, a tego nie będziesz w stanie sprawdzić.

Zaproszę go na ts/skype i bedzie musiał pokazać głoś i ekran czy nie ma zadnego modulatora głosu.

Opublikowano

Nie?

Takie serwery nie mają w sobie nic ciekawego i interesującego.

I mam takie pytanie. Jak wyeliminujesz dzieci? Tego nie da się zrobić, jest to niemożliwe... 

Właśnie tak widzę te dzisiejsze dzieci na Minecrafcie, dla których liczy się tylko ile setek pluginów jest na serwerze, które są totalnie bezsensu. Mało kto niestety już zna starsze klimaty, bądź sam Vanilla Survival. Szkoda :(

Co do dzieci, to jak wyżej, najlepiej teamspeak. Whitelista to dobry pomysł, jeśli ktoś okaże się dzieciakiem to po prostu się go zbanuje i po kłopocie.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

dzieci ... najlepiej takich gasić materiałem ponad podstawowym zadając pytania o mnożenie potęg czy jakieś wyznaczenia funkcji w stosunku do średniego czasu wykonania zadania przez normalnych tych inteligentnych

ten sposób by był skuteczny w 100 % a mutacje zaczynają się już w 12 - 14 więc nie masz gwarancji  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...