Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile powinienem mieć sensitivity?

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam sensitivity w cs go 1.4 ,  i dpi 500.

Mam pytanie , nie moge zmienic dpi na 400.

Chcialbym dowiedziec sie ile musze miec sensitvity w cs go zeby miec jak inni ktorzy maja ustawione 400 dpi 1.7 sensitivity.

Ile musze sensa w cs go ustawic ?

imetin_logo.png

Legenda
Opublikowano

Akurat większość pro playerów, którzy mają dpi 500 ich wartość sen w grze waha się w okolicach 0.73

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ja mam 1900 DPI i sensitive chyba 4 :)
Musisz sam wyczuć z jaką czułością ci najlepiej się gra, nie patrz jaką inni mają.

banner.jpg

Opublikowano

Akurat większość pro playerów, którzy mają dpi 500 ich wartość sen w grze waha się w okolicach 0.73

500 dpi i 0.73 sens? Powodzenie, niegrywalne zbyt mala czulosc ...

Polacam ci najpierw taka lekture nim walniesz farmazona:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UaM765-S515ibLyPaBtMnBz7xiao0HL5f-F1zk_CSF4/edit#gid=1762004852

Ja osobiscie mam 800 dpi 1.4 sens i jest to calkiem wygodna i dobra czulosc dla mnie (podkladka qck+, wiec miejsca nie brakuje)

Musisz sam wyczuć z jaką czułością ci najlepiej się gra, nie patrz jak inni mają.

O panie to powodzenie w headshootach.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Takie gadanie, że patrzenie na pro nic nie da, ale sam grałem na 3 razy większej czułości niż aktualnie i gdyby nie te sugestie bym nie próbował się przyzwyczaić do niższej, bo chwilę po przestawieniu zdawało się to niemożliwe i niegrywalne. A teraz zmniejszam regularnie.
Poza tym w każdym temacie bez sensu spam. Autor dał konkretne pytanie ile to będzie, a każdy pisze ile on ma. Kogo to obchodzi..?

Opublikowano

500 dpi i 0.73 sens? Powodzenie, niegrywalne zbyt mala czulosc ...

Polacam ci najpierw taka lekture nim walniesz farmazona:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UaM765-S515ibLyPaBtMnBz7xiao0HL5f-F1zk_CSF4/edit#gid=1762004852

Ja osobiscie mam 800 dpi 1.4 sens i jest to calkiem wygodna i dobra czulosc dla mnie (podkladka qck+, wiec miejsca nie brakuje)

Musisz sam wyczuć z jaką czułością ci najlepiej się gra, nie patrz jak inni mają.

O panie to powodzenie w headshootach.

@1373230489-U611928.pngxPonury

Dzięki, wchodzą całkiem nieźle :)

banner.jpg

Opublikowano

Jaką masz wielkość podkładki ? Jak masz troche duża to sprawdz od środka do końca podkładki czy w myszce obracasz się o 120 stopni wtedy będziesz miał idealne sensitivy w grze. Ja na 400 dpi mam senstiviy 1.56.

Pozdrawiam

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...