Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać 4800

Proceder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję postaci za 4,8. Najbardziej interesuje mnie ADC, aczkolwiek nie pogardzę midem & junglą. 

Zastanawiałem się na Vayne, długo meczy rozegrać, żeby nie grać gówna ? 

Nie chcę Kogmawa xD. Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam of siebie ezreala jest to mocny pick na adc ale też na mida grany pod ap tzw.blue ez.Oraz na jungli też jest grywalny ale trzeba umieć kiteować stworki w jg

Plusy:

- krótki cooldown na Q skill

- spory zasięg umiejętności

- dobry harrasser

- wbudowany Flash (E skill)

- ultimate o zasięgu globalnym

Minusy:

- typowe wady Ranged Carry (papierowy, zależny od many, słaby w zwarciu itd)

- praktycznie wszystkie umiejętności to skillshoty (wymagane DOSKONAŁE opanowanie skillshotów, aby gra Ezrealem była efektywna)

Opublikowano

Vayne jest bardzo trudna do wymasterowania, jeśli nie masz obycia z adc to raczej nie kupuj. Ezreal imo jest słaby jeśli nie wyciągniesz przewagi w czasie laning phase. Graves teraz fajnie wygląda i z tego co wiem to jest za 4,8k. Świetny burst, escape, jak na adc to jest wytrzymały tylko minus z tymi reload'ami...

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Polecam of siebie ezreala jest to mocny pick na adc ale też na mida grany pod ap tzw.blue ez.Oraz na jungli też jest grywalny ale trzeba umieć kiteować stworki w jg

Plusy:

- krótki cooldown na Q skill

- spory zasięg umiejętności

- dobry harrasser

- wbudowany Flash (E skill)

- ultimate o zasięgu globalnym

Minusy:

- typowe wady Ranged Carry (papierowy, zależny od many, słaby w zwarciu itd)

- praktycznie wszystkie umiejętności to skillshoty (wymagane DOSKONAŁE opanowanie skillshotów, aby gra Ezrealem była efektywna)

Ezreala jest dzik . Tez polecam

Opublikowano

Weź sobie Xeratha na mida i masakrujesz farme przeciwnikowi. Trzymasz się z tyłu i piękny poke leci, czyścisz linie, regeneracja many z pasywki. Nie pamiętam czy Brand jest za 4.8. Jeśli tak to też śmiało kupuj. Stun, dota i w połączeniu z rylai przeciwnik nie ma z tobą życia. Minusy obydwu champów to bardzo słaby escape. Xerath w bliskim kontakcie to papier a brandem opierasz się na stacku palenia żeby stun wlazł więc wymagają trochę taktyki i farta żeby pocisnąć linie. Ale odwdzięczają się ładnie jeżeli będziesz uważać na to co robisz :) 

Ezreal to dobry pick na adc ale twój teleport to musi być petarda żeby cię taki blitz nie złapał i tanker na supporcie byłby mile widziany. Graves również dobrze sobie radzi na adc. Spotkałem się z przypadkiem że typ graves zmasakrował topa i przerżnął się nim przez całą grę. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...