Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pomnożyć skiny z ekwipunku?

anonim1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie, posiadam eq warte 200 euro i chciałbym jakoś spróbować te skiny pomnożyć, znacie może jakieś sposoby na to? Będę wdzięczny a każdą przydatną odpowiedź nagrodzę lubię to :) Jackpoty i CS:GO Lounge odpadaja :)

Opublikowano

Ogólnie poza tym co wymieniłeś jest ciężko ale wymienię ci kilka sposobów:

-Obserwowanie cen rynkowych skinów musisz kupić kiedy cena spadnie i sprzedać drożej co jest dość ciężko wywróżyć 

-Szukanie ludzi i wymienianie się za lepsze skiny

-Wymienianie się za skiny które mają rzadkie patterny

-Wymienianie się za klucze ponieważ ludzie często za klucze o mniejszej wartości wymienią się dając skin nieco droższy ponieważ klucze jest łatwo sprzedać.

Więcej mi niestety do głowy nie przychodzi :p 

49yxrs.png

Opublikowano

Inwestowanie na rynku, tradowanie w górę, hazard (jackpoty, mecze), scamowanie (pewnie szybciej trade bana sie dorobisz ale zawsze jakiś sposób - aczkolwiek nie polecam być debilem)

Opublikowano

csgodouble - skrypt i komp na 2 - 3 noce , moze nie duze zarobki ale pewne :)

Opublikowano

Inwestowanie w przednioty podczas ich spadku w cenie, po czasie sprzedajesz drożej. Potrzeba wyczucia i sporo czasu. Ja zazwyczaj duże kwoty próbuje powiększyć na lounge ponieważ jak mniej więcej to ogarniasz to ciężko wyjść na straty.

Opublikowano

Szczerze dużo bardziej polecam fanobeta :) Można  ładne kupony porobić jeśli się w tym siedzi. Jeśli nie, to szukasz dobrych beterów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...