Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod menu w GTA Online na PS4

Michallix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem na yt, jak gracze na ps4 używają mod menu żeby sobie dodawać hajs itd.

Robią to przez USB?

Jak to zrobić? :)

­

Opublikowano

Widziałem na yt, jak gracze na ps4 używają mod menu żeby sobie dodawać hajs itd.

Robią to przez USB?

Nie da sie... System nie moze byc przerobiony zeby odbieral nieoficjalne pliki. Youtube to ostatnie miejsce gdaie chcesz szukac modow. 80% to albo photoshop albo wideo z ps3.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Robią to przez USB?

Nie da sie... System nie moze byc przerobiony zeby odbieral nieoficjalne pliki. Youtube to ostatnie miejsce gdaie chcesz szukac modow. 80% to albo photoshop albo wideo z ps3.

Modyfikowali juz pliki ps4, więc może kilka osób miało modmenu -.-, ale dla normalnego człowieka to niemożliwe :P

Opublikowano

Robią to przez USB?

Modyfikowali juz pliki ps4, więc może kilka osób miało modmenu -.-, ale dla normalnego człowieka to niemożliwe :P

Dowody jakies? Jesli udalo sie komus przerobic i zainstalowac mod menu na PS4 to by na 100% pojawilo sie na innym forum gdzie czytam :)

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się że to jakiś fake . I nie ma co wierzyć w to , nawet jeśli udało się "złamać" PS4 to narazie nie będzie udostępniał tego i będzie chciał dopracować to co zaczął

Opublikowano

Ściema, gdyby się jakoś na konsolach dało to pewnie by już połowa odpalona latała a yt oszalałby od zalewu filmików pokazowych co i jak można tam wyczarować ;p

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

może ten ktoś nagrał to na ps3 i widziałem ostatnio modmenu które zmienia wygląd gta z ps3 na ps4 czyli poprawia grafikę na full hd/ widok z pierwszej osoby/ kolory/ neony/ nawet mapa identiko wraz z minimapką ale nie pamiętam nazwy filmiku

• 3 lata później...
Opublikowano

Formatujesz dysk usb    na komputerze  w ustawianiach "CMD"  wgrywasz na niego moda  poczym wkładasz usb w konsole i kopiujesz  do chmury internetowej musisz byc polączony z internetem bo inaczej ci sie nie zaloguje do moda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...