Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MU: Origin Dyskusja

Aydeeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym byście wyrazili opinie na temat Mu: Origin które będzie dostępne Na Android i I OS 4 marca(lub 3 kwietnia o ile nic nie popieprzyłem). Ja osobiście zapisałem się na Bete i czekam na dostęp :)

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Również się zapisałem. Grałem w mu origin VN i bardzo spodobało mi się odwzorowanie postaci, map, mobów, muzyki z MUO :) Trochę szkoda, że wprowadzili "mu helpera", ale po części ich rozumiem. Obawiam się jednak o item shopa czy nie będzie przesadzony - Web$en :)

Opublikowano

Jestem tego samego zdania, że nie dadzą zbyt przesadzonego Item shopa a mu Helper na pewno sie przyda :p

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

03.04 sprawdzimy jak to rzeczywiście jest, ale teraz gry robione są pod full kasę, więc nie wiemy czy zabawię na tym długo :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oficjalne info na forum webzenu: "MU Origin will be soft launching in Canada and Ireland on March 30, 2016 UTC. For others, please wait a little bit more for the official launch!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...