Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

blue screen i jakieś dziwne errory.

kamilmatt

Pytanie

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu mam pewne problemy z komputerem - myślałem, że wynika to z braku aktualizacji sterowników/windowsa... Ale jednak nie... Mam na myśli to, że gdy za pierwszym razem uruchomie komputer, i wlacze np. storne internetowa, odrazu komputer sie crashuje, i wysietla blue screen, i tak 3-4 razy. Ale teraz, po kolejnym blue screenie, pojawil sie dziwny, error, nigdy jeszcze takiego nie widzialem. Po wylaczeniu komputera i ponownym wlaczeniu, pojawia sie jakis nowy problem.

ss 1: post-597781-0-76142600-1456755248_thumb.jpg

ss 2 (ten blad uniemozliwa wlaczenie komputera) : post-597781-0-73678500-1456755264_thumb.jpg

Prosze o udzielenie pomocy, - jak to naprawic + z czego to moze wynikac... Jest jakies inne rozwiazanie niz foramt? Jesli nie, to prosze powiedzcie mi jak nagrac windowsa na plyte, poniewaz mam orginalnego, ale kupilem tylko klucz - bez plyty, pudelka, etc.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież Ci pisze:

1. Włóż płytę instalacyjną windows i zrestartuj komputer.

2. Wybierz swoj jezyk i naciśnij "Next"

3. Naciśnij "Repair your computer"

//Pobierasz windowsa z zatoki piratów albo cos, nagrywasz rufusem(na pendrive) ewentualnie zwykłym power iso.

Btw jak mogleś kupic tylko klucz?

Opublikowano

Przecież Ci pisze:

1. Włóż płytę instalacyjną windows i zrestartuj komputer.

2. Wybierz swoj jezyk i naciśnij "Next"

3. Naciśnij "Repair your computer"

//Pobierasz windowsa z zatoki piratów albo cos, nagrywasz rufusem(na pendrive) ewentualnie zwykłym power iso.

Btw jak mogleś kupic tylko klucz?

chcialem sb zainstalowac nowego windowsa, to przy instalacji wywalilo mi blue screen - taki jak w jednym z ssow

@Sunnyline2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...