Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z tabletem - samochód.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry przepraszam jesli wybrałem zły dział.

Potrzebuje waszej pomocy. W samochodzie mam zamontowany tablet lenovo a3500-fl. Dziś wsiadam do samochodu, przekręcam kluczyk tablet się nie chce załączyć. Odpiąłem go, zabrałem do do domu i zauważyłem jakby ekran był lekko podświetlony.

Nie da rady go jakoś uratować ?

Opublikowano

Jak się dowiesz co uszkodzone i potrafisz naprawić to może. 

Podładuj go, oddaj do naprawy lub wywal.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To mnie pocieszyłeś  :)

Podłączyłem go ponownie w samochodzie to przez chwile pokazuje mi ładowanie baterii nastąpienie znika i się juz nic nie wyświetla. Ale bateria nie mogła paść bo ładowanie jej jest na okrągło jeśli stacyjka jest przekręcona

Opublikowano

Skoro to nie ładowania i podładowanie w inny sposób nie działa to tylko uszkodzenie elektroniki albo zwykłe zawieszenie się.

Podłącz pod kompa albo ładowarkę i zostaw na całą noc 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
Ktosiu dzięki za zainteresowanie sie moim problemem ale problem na całe szczęście został juz rozwiązany. Nie mam pojęcia czemu tak sie stało bo stac sie tak nie powinno. Może opisze.

Miałem go podłączyć go pod ładowarkę, odłączyłem tablet ale mówię przecież ładowanie baterii mi sie pokazywało juz w samochodzie było na poziomie 48% to jak byłaby przyczyna rozładowania baterii to powinien sie juz włączyć. Nacisnąłem przycisk i rzeczywiście tablet sie załączył, ponownie go podłączyłem do samochodu i wszystko dziala tak jak powinno.

Martwi mnie to dlaczego ta bateria się rozładowała. Przecież nie miała prawa bo ładowanie tabletu następuje gdy tylko przekręcę stacyjkę. Pewnie gdy zgasiłem samochód tablet musiał sie nie wyłączyć i po paru godzinach padł. Ale wszystko sie dobrze skończyło dzięki jeszcze raz, oczywiście za pomoc oznaczę odpowiedz jako najlepszą smile.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...