Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Zbieram informacje o nulled

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jako ze jestem lakiem a niedługo zakupuje vipa na nulled to chciałbym zadać pare pytań, oraz prosić was o wypisanie wszystkiego co wiecie o bolu z nulled. Jeżeli trochę sie tego uzbiera to zrobię przejrzysty poradnik by pytania od kolejnych laków sie nie powtarzały. Dodam ze każda informacje nagradzam łapkami ;p Wiec... Wiem ze kupując vipa dostajemy authkeya, znalazlem na nulled rozpiskę nickow na których jest sporo Paid ale nigdzie jej nie mogę znaleźć. Prosze rownież o wszystkie przydatne linki tzn paidscript, bol crack itp. 2 pytanie jak wyglada płatność na nulled, słyszałem ze można go kupić nawet za psc. 3.jakie postacie robią teraz największe carry i jakie 2 linie wybrać by mieć najwieksza szanse na wygranie. 4. Czego nie robić by nie wyrwać bana na nulled gdy mamy vipa. Jeżeli macie jakieś inne przydatne informacje dotyczące tematu prosze śmiało pisać. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam !!! Ps. Za ewentualne błędy przepraszam, pisze z telefonu ;).

@Edit podczas logowania na czyjeś konto musimy osobno pobierać jego skrypty czy pobierają sie one same , Ew sa jakieś paczki tych scriptow

Opublikowano

Jak kupisz vipa masz dostęp do działu vipa tam masz scripts status ( podane które działają z auth nulled) + nicki najlepiej szukać samemu na forum bola bo wtedy nie są zbanowane.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Da się wbić na konto każdego użytkownika Bola. Wpisujesz jego nick a za hasło służy Ci kod auth który otrzymujesz po kupienia Vipa. Ogarniasz sobie nick jakiegoś gościa który ma kupione skrypty i grasz jakby na jego koncie z jego skryptami. Genialna sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...